Eelmisel aastal ülimenukaks osutunud TV3-e kodumaine reality-show “Unistuste printsess” algab taas! Juba sügisel saame kaasa elada tüdrukute ponnistustele võitmaks Belgia hurmuri Dimi südant.

Esmaspäeval, 3.augustil toimus ööklubis Astoria Palace “Unistuste printsessi” teise hooaja casting, kuhu oli kogunenud väga palju Maarjamaa neide, eesmärk ühine – vallutada 32aastase Belgia poissmehe Dimi süda. Mehe kena välimus tõi saatesse soovijate hulgaks vaat et mitusada. Mehel on tõsi taga ning saatest otsib ta endale abikaasat ja laste ema.

Kandidaate oli eri vanuses, silmata võis nii kahekümnendates kui kolmekümnendates eluaastates naisterahvaid, valdaval enamusel seljas kleidid. Eve Kallaste sõnul oli noorim saates osalemiseks soovi avaldanud kandidaat lausa 12aastane, keda loomulikult katsetele ei lubatudki. Uuele ringile siirdus eelmisel hooajal printsessiks kandideerinud Elo, osa võttis ka Õhtulehes kurikuulsat seksi-eksperimenti proovinud Maris Altma, keda ema olevat kõvasti takka utsitanud.

Enamus tütarlapsi arvas, et seekordne mehepoeg Dimi on kõvasti kenam kui eelmine, Roberto. Väidetavalt ei tea Dimi Eestist suurt midagi, peale kuulujuttude siinsete naiste ilust. Kirjelduse järgi stiiline, päevitunud ja sportlik mees, kes aastaid tegelenud võitluskunstidega püüab alati käituda džentelmenina ning on hingelt romantiline. Ta armastab merd, kiireid autosid ning oma tööd – Dimi on väga edukas mees, kel ärid Belgias, Hongkongis  ja Hispaanias. Oma unistuste printsessi näeb Dimi kena ja lihtsana – naisena, kes tunneb end hästi igas olukorras, kellega on huvitav vestelda ja üheskoos hea olla. Dimi mainis oma iseloomuomadusi loetledes nii ujedust, rahulikku iseloomu, viisakust kui heasüdamlikkust, samuti väldib ta enda sõnul üheöösuhteid. “Ma ei lähe mitte kunagi tüdrukuga esimesel ööl voodisse. Ma pole selline mees,” sõnas unistuste prints, kelle arvates on naise välimusest olulisem see, et suhtes sädemed lendaksid. Kõlab küll nagu unistuste prints, või mis?!

[ot-gallery url=”gallery/unistuste-printsessiks-p%c3%bcrgis-mituk%c3%bcmmend-n%c3%a4itsikut”]