Täna Tallinnas esineva maailma tippartisti kontserti ametlik afterparty peetakse klubis Hollywood. Madonnal on kaasas ka isiklik ihudiskor Paul Oakenfold, kes peo klubis käima tõmbab.

Eile saabus Madonna meeskonna eralennukiga Tallinnasse Paul Oakenfold. Mees keeldus kõikidest intervjuudest. Paul on Madonna maailmaturnee erikülalisena Tallinna kontserdi ainsa ametliku järelpeo peasesineja klubis Hollywood. Oma nõudmistelt ei jää ta peaesinejale põrmugi alla.

Madonna afterparty peakorraldaja Music Factory juht Gert Laasme tõdeb, et näiteks hotellituppa soovis Oakenfold saada täisvarustuse tipptehnikat ehk sisuliselt kogu DJ-puldi: CD-mängijad, mikserpuldi ja kõlarid.

Klubis Hollywood, kus Madonna kontserdi ainus ametlik afterparty Paul Oakenfoldi taktikepi alla toimub, peab tagaruumis muuhulgas leiduma järgmist:
36 pudelit õlut (lisaks kuus pudelit õlut nii-öelda lavale ehk DJ puldi taha), viis pakki närimiskummi (lisaks kaks pakki nätsu lavale), 12 liitrit vett + 12 pooleliitrist veepudelit lavale.

Samuti olgu olla pudelite kaupa erinevaid ja mõistagi kalleid marke šampanjat, vodkat, tekiilat ja viskit. Ning muidugi erinevaid värskeltpressitud mahlasid. Kangete jookide kõikvõimalikke lahjendusi peab leiduma 26 ühikut: Tonic, Coke, 7 Up, Diet Coke jne – neist 12 purki peab Paulil käepärast olema diskoripuldi taga.

Kogu selle joogikoguse hävitamiseks soovib Paul Oakenfold, et valmis oleks pandud vähemalt 100 plasttopsi! 

“Eks enamus asju on jaburalt suur kogus, mida ei suuda keegi seal ära kulutada – ja see on vaid väike osa nõutust. Kui KÕIK need asjad, mis paluti, taha ruumi KORRAGA ära mahutada, siis Paul sinna kindlasti ise enam ei mahuks või istuks kastide peal,” tõdeb Gert Laasme. Ent mis teha kui staaridel on omad nõudmised – kohapealsetel korraldajatel tuleb endast parim anda.

Madonna maailmaturnee “Sticky and Sweet” erikülaline 25-s riigis, Madonna uue stuudioalbumi üks produtsentidest DJ Paul Oakenfold on Madonna Tallinna kontserdi ainsa ametliku afterparty peaesineja Club Hollywoodis, pidu läheb lahti kohe pärast Madonna kontserdi lõppu!

Afterparty koduleht: www.madonnaparty.ee