Anni Jürgenson on noor kena neiu, kes on oma huvitava moeblogi ja noore disainerina juba paljudele silma jäänud. Anni blogi kaudu saab soetada ka tema tehtud ehteid ning rõivaid.

 „Ennast disaineriks ma küll ei pea, selleni jõudmiseks on mul veel pikk tee ees. Aeg-ajalt teen mõned ehted ning panen need müüki oma veebipoodi. 20. märtsil osalen oma väikese riidekollektsiooniga koolinoorte moedisaini konkursil „Moe P.A.R.K. 2010.“ Arvan, et see on alustuseks päris hea võimalus,“ rääkis Anni aasta eest veebilehele Buduaar.

Oma tulevikuplaane nooruke Anni ei ole veel paika pannud ning eks ta õige olegi, miks peakski oma elu nii noorelt ette planeerima. Üks, mis kindel: ta soovib tegeleda moe või kunstiga ka edaspidi! Samuti ei välista ta ka õppimist-elamist välismaal, lisades: „Kindel on see, et Pariisis, Londonis ja New Yorgis on rohkem võimalusi, aga samas ka suurem konkurents. Eks ma siis vaatan, kui väga meeldiks mujal elada, siis selle järgi plaanin, kas ja kui kauaks jääksin Eestist eemale,“ rääkis Anni.

Tänaseks on Anni juba paljude Eesti staaride südamed võitnud. Hiljuti nähti Anni toredaid suleehteid kandmas Piret Järvist ja Iiris Vesikut, kirjutab ajakiri Naised.