Siin on mõned nimed, mida Jackson kasutas selleks, et kätte saada retsepti alusel väljastatavaid ravimeid: Omar Arnold, Paul Farance, Bryan Singleton, Jack London, Michael Amier, Williams Muhammad, Jimmy Nicholas, Blanca Nicholas, Roseylyn Muhammad, Frank Tyson, Faheem Muhammad, Fernand Diaz, Peter Madonie, Josephine Baker, Kai Chase.

“Ta kasutas Neverland-ranchis töötavate inimeste nimesid ning mõtles neid ka ise välja. Ta kasutas isegi Josephine Bakeri nime,” ütleb Harvey Levin, portaali Tmz rajaja. Ravimite ebaseadusliku hankimisega hakkas Jackson tema andmetel tegelema 1993 aastal, mil teda süüdistati alaealiste poiste seksuaalses ahistamises.

Valenimed on avalikustatud laulja ihuarsti Conrad Murray kriminaalasja eeluurimise dokumentides ja teda ähvardab süüdistus tapmises.

“Kuid aliase kasutamine on toimunud pikema aja jooksul ja sellega on seotud mitmed tosinad arstid. Los Angelese politsei on võtnud kontakti terve rea arstidega,” ütleb Levin. “Toimunu viib massiliste uurimisteni, mis puutub retseptide võltsimisse. Paljud inimesed Beverly Hillsis ja lääne Los Angeleses on hetkel äärmiselt närvilised.”

Eile tulid ilmsiks ka uued andmed 25 juunist, päevast, mil Michael Jackson siit ilmast lahkus. “Ma valmistasin lõunat kui ta arst trepist alla tormas ja karjus, “Tooge Prince siia”,” ütleb Jacksoni kokk Kai Chase nädalalehele US. “Ma läksin alla halli. Tütar nuttis. Parameedikud tormasid trepist üles.” Chase, lapsed ja üks lapsehoidja seadsid end ringikujuliselt ja hakkasid palvetama. Me ütlesime: “Aita Jacksonil terveks saada. Siis jäi kõik väga vaikseks.”

Neli minutit enne pool kolme samal pärastlõunal tunnistati Michael Jackson UCLA haiglas Los Angeleses surnuks.