Produtsent, saatejuht ning avaliku elu persoon Tuuli Roosma (35) räägib ajakirjale Anne&Stiil, et tal on olnud kaks väga õpetlikku läbikukkumist, mille põhjal ta on otsustanud mitte sekkuda kõrvalisse.

“Sa ei tohi lasta end mässida millessegi, mille vastu sa tegelikult huvi ei tunne ning mis pole üldse sinu asi. Ma olen seda kaks korda elus teinud, mõlemal korral kukkusin läbi ka,” räägib Tuuli.

Ome elu suuremaks ekstravagantsuseks peab Tuuli aga keskpärasust. “Kuna ma olen ise ahastamapanevalt keskpärane, hoian end ekstravagantsete inimeste lähedusse. Kõigega liialdamine on ilus mäng, mida ma ise ei oska.”

Sarnaneda sooviks Tuuli aga Georges Sand´iga*. “Ma sooviksin olla kõike seda, mida tema omal ajal oli.”

_____________________________________________
*George Sand oli prantsuse kirjanik, õige nimega Amantine Aurore Lucile Dupin (1804-1876). George Sand on kirjutanud ligemale 70 romaani, paarkümmend näidendit, lugematul hulgal kirju, artikleid ja novelle. Tal oli kirglik armastuslugu Alfred de Musset’ ning Frederic Chopin´iga.
Ta oli naine, kes elas armastuse nimel ja astus välja naise õiguse eest olla armastuses võrdväärne partner, mitte alistuv, allaheitlik ja kuulekas pool.  Sand kuulutas ette moodsa naise ilmumise, ta oli loonud vabaduse iseendale ja võitnud või võtnud õiguse armastada hoolimata konventsioonidest ja ühiskonnas kehtivatest reeglitest. Kuigi tal ei õnnestunud kunagi teostada absoluutse armastuse müüti, julges ta seda üritada.