Eesti üks edukamaid naisujujaid Triin Aljand, kes võitis hiljuti Hollandis Eindhovenis toimunud EMi lühirajal 50 m liblikujumises pronksmedali ning, kes on sellest varem mitu korda napilt ilma jäänud, kinnitab Gossip.ee-le, et on võidu üle väga õnnelik.

„Kindlasti olen väga õnnelik oma EM-i pronksmedali üle. Olin juba paar korda neljas olnud nii, et seekord tahe medalit saada oli väga suur,“ räägib Triin Gossip.ee-le.

Üllatusena see võit Triinule siiski ei tulnud, sest Triinul oli kindel eesmärk esimese kolme hulka pääseda. „Ootamatult see ei tulnud, nägin, et mul on reaalne võimalus medali eest võidelda. Ei pannud aga pilku peale teatud värvi medalile, vaid tahtsin esimese kolme hulka jõuda!“ See aga ei tähenda, et see medal oleks Triinule kergelt tulnud.

„Kindlasti on see medal nõudnud palju tööd ja vaeva, aga poodiumil seistes oli see kõik meelest pühitud ja alles oli ainult suur rõõm südames,“ meenutab Triin võistluspäeva. Triin aga ei saa rihma lõdvaks lasta, sest ees on ootamas uuded võistlused ja medalid mida püüda. „Järgmisena on sihikul praegu detsembri keskel peetav MM Dubais, kus loodan ka finaalides ujuda.“