Eestist Austraaliasse kolinud Margit Selg töötab ametlikult fotograafina aga tänu kaunile välimusele peab lisaks ka modelliametit. Särtsakas tüdruk sai hiljuti tööd Maybelline´i reklaamis. Oma tegemistest Austraalisa andis Margit pika intervjuu veebilehele Buduaar.

Kuidas sul õnnestus saada Maybelline´i reklaami?
Töötan agentuuris Voom. See on firma, kes otsib näitlejaid, modelle, statiste teleshowdesse, filmidesse ning reklaamidesse. Internetis on profiil minu mõõtude ja piltidega. Kui agentuur arvab, et olen antud osa jaoks sobiv, saadekse see info kliendile. Kui klient arvab sama, on kaks varianti, kas toimub edasi casting või öeldakse kohe, et jah, sina said selle osa.

Seejärel saadetakse  info, kus toimub võte, kuidas sinna saada, mis tuleb selga panna jne. Kõik on vägagi puust ja punaselt ette tehtud. Isegi aadressi juurde on lisatud kaart, bussinumbrid ja info, kuidas sinna saada jne. Kõik on väga lihtsaks tehtud!

Millal on võimalik seda reklaami näha?
Reklaami võib näha orienteeruvalt paari kuu pärast. Täpset kuupäeva meile kahjuks ei öeldud, küll aga usun, et paari kuu pärast võib klipi leida juba youtube’ist. Tellijaks oli firma nimega Indian and Asia Pasific ning mõeldud on reklaam Jaapani turu jaoks.

Oled sa ka varem reklaaminägu olnud?
Jah, ja igal pool on süsteem olnud suhteliselt sama. Paljudes reklaamides castinguid ei ole. Ongi võimalus, kas oled korraga statist või peaosaleja. On ka juhtumeid, kus lähed võtetele kui statist, kuid seejärel jääd kohapeal silma režissöörile ja võid saada suurema osa. Olen osalenud paljudes seriaalides, nagu näiteks “Kodus ja Võõrsil”. Sealsel võtteplatsil olid samuti kõik väga toredad. Tunti ka suurt huvi meie päritolu ning Eestist kohta, see on teema, millest on kõik alati väga huvitatud ja keegi ei jõua kunagi ära imestada, et wow Eestist – ei ole võimalik!!! Mäletan, et “Kodus ja Võõrsil” vestlesin kõige pikemalt Alfi osatäitjaga. Eesti telekanalitesse jõuab see osa tõenäoliselt alles aasta pärast.

Olen statistina tihti osalenud veel “Pack to the Rafters” nimelises sarjas, mis on Austraalias väga populaarne. Lõin kaasa ka draamas “Out of the Blue” ja kohalikus hittis, tõsielul põhinevas dokumentaalseriaalis “Underbelly” ning paljudes muudes.

On  aegu, kus tööd on näiteks kolm korda nädalas, siis jälle vaikus. Oleneb hooajast. Suvel on alati rohkem tööd. Viimasel ajal olen rohkem olnud telereklaamides: Pizza Hut, konjak Martell, populaarse kohaliku telekanali Fox8 suvereklaamis jpm. Väga palju reklaame tehakse kusjuures Jaapani turu jaoks.


Refereeritud artikli täisteksti loe Buduaari veebilehelt

[ot-gallery url=”gallery/eesti-fotograaf-margit-selg-osales-maailmatasemel-ilubr%c3%a4ndi-maybelline%c2%b4i-reklaamis-ja-sarjas-kodus-ja-v%c3%b5%c3%b5rsil”]