“Mina olen oma jõu avastanud alles hiljaaegu. Et ma olen õnnelik, et mul on minu raamat millega ma päevast päeva tegelen ja elukutse, mis tõestab minu jaoks veelkord et inimese taust ja klass ei märgi tegelikult elus midagi, vaid kaugele on meil võimalik jõuda kõigil. Kõige tähtsam on elus teha seda, mida su hing ihaldab!” kirjutab Katrin Lust Õhtulehe blogis.

“Mul on hea meel, et mul on peale ilusaks olemise ka muu eesmärk. Pole vahet, kas see õnnestub või mitte, teeb kirjutamine ja sellega seonduvad isiklikud unistused mu seest ja väljast õnnelikuks!”

“Ärge laske kurjal ja tõusikul pilgul oma tuju rikkuda! Maailma edukamad inimesed on alustanud nullist ja jõudnud kaugemale kui need, kellel on kõik olemas.”

“Adami polovõidud või -kaotused ei muuda mind kui tema naist tähtsamaks või vähemtähtsamaks. Minu uus käekott või päikseprillipaar ei tee mind tegelikkuses kenamaks. Minu ainus võimalus olla ise õnnelik on leida oma enese eesmärk ja võit valdkonnas millesse ma usun ja mida ma armastan.”

“Polomaailm pole kaugeltki see, mis see väljastpoolt teistele paistab. Aga nii on ilmselt kõigega siin maailmas, mis kaugelt vaadates tundub ilus ja veatu.”