Hiljuti Peter Andre´st lahku läinud Briti glamuurimodell Katie Price tahaks taas emaks saada. Sobiva heteromehe puudumisel võib lapse isaks saada üks Katie geisõpradest, vahendab FemaleFirst.

Katiel on juba kolm last. Laulja Peter Andrega on 4aastase Junior ja 2aastane Princess Tiaamii ning eelmisest suhtest poeg Harvey.

Pidutsemistega nonstop maailma üllatav Katie teatas: “Ma olen tegelikult pereinimene. Ma ei tahtnud, et mu pere laiali läheks, aga see ei takista mul rohkem lapsi saamast. Ma tean, et ma tahan veel lapsi”.

“Tõenäoliselt ei proovi ma kunagi kunstlikku viljastamist ega kaalu adopteerimist, sest kindlasti leian õige isakandidaadi, ma tean oma väärtust,” sõnas Katie.

“Mul on kaks geisõpra, seega kui ma tõesti tahan last, võin ma lapse saada ühega neist. Nad on hea välimusega ja ma tean, et nad oleksid nõus minuga lapse saama,” on Katie kindel.

Katie hellitab ka mõtet, et ta võiks endise mehe Peter Andrega veel mõne lapse saada. “Peter Andre on imeilusate laste isa. Kasutaksin teda doonorina, kuna mul on juba temaga lapsed ja nad on kenad.”

Save