Madonna kirjutas uue laulu, milles nähakse vihjet nende taasühinemisele, kirjutab FemaleFirst ja vahendab Õhtuleht. Laul räägib paarist, kes armastas üksteist, tülitses ja armus hiljem uuesti.

“Kogu nende suhe on hetkel täiesti uskumatu. Natuke aega tagasi ei julgenud keegi Guy nime öeldagi, sest see oli halb ja nende telefonikõned koosnesid ainult karjumisest,” ütles allikas.

“Keegi ei uskunud, et nad muutuvad armastajapaarist vihavaenlasteks ja siis uuesti väga lähedasteks sõpradeks. Madonna austab Guyd ja hindab tema arvamust,” nentis allikas.

Guy Ritchie sõbrad tunnistavad, et Guy viitab endiselt Madonnale, nagu nad oleksid abielus. “Guy ütleb tihti: “Mu naine on suurepärases vormis!”,” lausus üks mehe sõpradest.

Paar nõustus omavahelisi suhteid parandama pärast seda, kui Madonna 12aastane tütar Lourdes ütles emale, et ta tahaks nende jätkuvat koosolemist.

“Ta istus emaga maha ja ütles otse välja, et tahab asjade paremuse poole muutumist. Seejärel helistas Madonna Guyle. Nad kohtusid Londonis ning rääkisid tundide kaupa. Ei mingit karjumist, seisukohtade võtmist ega vaenuavaldusi,” ütles allikas ja lisas: “Madonna ja Guy on veetnud aega koos lastega ja nad nautisid seda.”