Kuu viimasel reedel, 31. juulil, hullutab rahvast klubis Privé kõikide muusikafännide rõõmuks Andy Ward isiklikult. See mees on kõigile tuntud Soul Centrali duost ning nende legendaarsest klubihümnist “Strings of life”.

Charlene Rennit: “Olen Andy Wardi ja Prive reedete fänn!” Kaunis lauljatar ning seltskonnatäht Charlene Rennit oli kohal ka eelmisel Andy peol Privés ning on selle mehe tegemisi juba nii mõnigi aasta jälginud: “Nimi Andy Ward ja Soul Central jõudis minu teadvusesse looga “Time After Time” feat Abigail Bailey, mis oli ühtlasi minu suve 2007 lemmiklooks. Lugu ei jõudnud UK chartides küll nii kõrgele kui „String Of Life“, kuid just läbi selle loo hakkasin mina Andy Wardi ja Paul Timothy duot hindama, kuulama, jälgima ja fännima.”

Andy Ward on üks andekamaid DJ’sid, kes suudab tantsupõrandale meelitada ka kõige laisema klubikülastaja. Andy on nii Soul Heaveni kui ka The Ministry of Sound resident-dj. Tema taktikepi järgi tantsides on võrratu pidu garanteeritud. Andy on ka varem klubi Privé muusikafänne vaid parimate paladega kostitanud. Detsembri superseksikal Playboy peol said kõik veenduda tema headuses ning oskustes.

Andy Ward ei ole vallutanud üksnes DJ pulti vaid naudib ka enneolematut edu, edetabelite tippu kuuluva duo Soul Central liikmena, mille ta moodustab koos stuudiokaaslase Timmy Vegas’iga. 2005. aastal tõusis Soul Central edetabelite tippu singliga “Strings of Life”, mis on üks klubimuusika edukaimaid remikse kunagisest Derrick May loost. Taaskord jõudis Andy karjäär uuele tasemele, mil ta muutus maailma klassi produtsendiks, mille raames on ta teinud tevet maailma hõlmavaid tuure.

Kuula & vaata:
Andy Ward Playboy peol Privés:

Andy Ward:

Privé uksed avatakse kell 23.00 ning suletakse alles 06.00! Pilet maksab 200 krooni, flaieriga 150 krooni, family-listi registreerunutele 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

GOSSIP.EE LOOSIB VÄLJA TASUTA PILETEID ANDY WARDI PEOLE! SAADA ENDA EES- JA PEREKONNANIMI AADRESSILE info@gossip.ee märksõnaga “PIDU” hiljemalt 31. juuliks kl 13.00. Võitjate nimed avaldame Gossip.ee “Loosimiste” rubriigi all ning siin kommentaarides. Gossip.ee võtab võitjatega ka meili teel ühendust!