“Jah, see vastab tõele, aga praegu on sellest veel natuke liiga vara rääkida – paneme alles meeskonda kokku,” ei kergitanud Reikop uuelt projektilt saladuseloori. Küll aga kinnitas ETV avalike suhete juht Anneli Tõevere-Kaur, et Reikop ja Välba on ühiste teleaastatega nii tugevasti kokku kasvanud, et hakkavad uuel hooajal lausa igal argiõhtul ETV eetrit täitma.

“Usun, et vaatajad rõõmustavad, sest “Terevisiooni” fenomen kehtib nende puhul siiamaani – neid tahetakse näha, tiheminigi kui kord nädalas. Töö uue saate sisuga alles käib, lähemalt tutvustame seda augustis enne sügishooaja algust,” lubas Tõevere-Kaur.

Reikop ja Välba alustasid eestlaste äratamisega juba 2001. aastal ning tegid “Terevisiooni” viis aastat ja viis kuud, kuni 2006. aastani. Samal aastal alustasid nad otsesaatega “Paar”, kus kajastati nädala olulisemaid sündmusi ning tehti eksperimente. Saatejuhid ei löönud risti ette ka selliste ametite proovimise ees nagu piletikontrollija, sigala koristaja või sekspoe müüja.

Kui praegu võib Välbat ka raadioeetris kuulda – ta juhib Vikerraadio hommikuprogrammi “Vikerhommik” –, siis Reikop on viimase kuu jooksul raadio- ja teletööst eemal viibinud, puhates Itaalias.