Õhtuleht uuris mitmetelt tuntud naistelt nende päevitamise eelistuste ja kommete kohta. Gossip.ee otsustas välja tuua Elu24 peatoimetaja ja meediastaar Anu Saagimi vastused.

Kust oled saanud endale mõnusa jume?
Oma jume olen saanud Saaremaa päikese all peesitades. Mul on sealt vaid kilomeeter mereni ja ma naudin nii rannas olekut kui ka teekonda mere äärde. Ma vihkan solaariume, sest pärast sealt väljatulekut on selline tunne, nagu oleksin suitsusink. Talvel kasutan spray-päevitust või käin nädalakese soojal maal puhkamas.

Kas päevitad bikiinides või topless?
Üldjuhul päevitan ikka bikiinides.

Milline päike sulle meeldib?
Üle kõige meeldib mulle mere ääres raamatut lugeda ja päikest nautida. Unustan isegi telefoni koju, et rahu saada ja aega iseendale pühendada.

Kuidas võitled valgete rantidega?
Ma ei võitlegi valgete rantidega, sest minu jaoks on need maailma ühed seksikamad asjad! Soovitan kõikidele oma sõbrannadele, kes ihkavad šokolaadpruuni keha: päevitage bikiinides, sest valged randid on seksikad. Mõtle nüüd ise – pimedas on ju kõik strateegilised kohad helendavad ja hästi märgata. Nii erutav!

Kas nahavähki ei karda?

Ei, ega ma eriti ei karda. Kuigi – olin küll varem hullumeelne päikesekummardaja, aga nüüd olen ikka veidi tagasi tõmmanud. Ega mul polegi aega hommikust õhtuni päikese käes lebotada, paarist tunnist piisab täielikult.

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehtest