Rockansambli klahvpillimängija Katrin Siska hinnangul mõõdetakse muusikute edu plaadimüügi alusel ja sellel skaalal teeb Vanilla Ninja Kerli Kõivule pika puuga ära.

“Kerlit ei saa Vanilla Ninjaga võrrelda, kuna ta on alles oma edutee algul ja pole praeguseks (veel) nii palju saavutanud, kui meie omal ajal. Aga ma ei kahtle, et meie vahva Kerli veel kaugele jõuab!” soovib Katrin südamlikult hiljuti kodupubliku ees särava kontserdi andnud Kerlile tuult tiibadesse.

Siska loetleb ninja-tüdrukute edusamme: “Lisaks meeletule tuuritamisele ja reisimisele (filmisime mitmed oma singlite videod erilistes maailma paikades) tuli meil album müügile ka Jaapanis, kus käisime isegi promotuuril. Seejärel esindasime edukalt Šveitsi Eurovisioonil ja panime kinni maineka Ladina-Ameerika lauluvõistluse “parima artisti” tiitli jne.”

Nädalavahetusel rõõmustas Vanilla Ninja lätlaste kõrvu: “Rokkisime ninjadega Liepaja festaril Lätis. Andsime tuulisel mererannal mitu intervjuud eri meediakanalitele ning alles öösel raju kontserdi. Meie olime rokilava peaesinejad. Rahvast möllas ligi 25 000 ringis, erinevaid musatelke oli oma 6-7 tükki.”