Paldiski Sadamate ASi nõukogu liige ja kütuseärimees Aleksei Tšulets (49) annab tasahilju viimast lihvi oma 1800ruutmeetrisele häärberile, läbi aegade suurimale eramule Eestis.

Eramusse avaneb tulevikus massiivne, kullavärvi triipudega uks, auto võib parkida majaesisele parklasse, mis mahutab vähemalt kümme sõidukit. Töömehed toimetavad veel viimaseid päevi majatiiva teise korruse terrassil, kus võiks einetada restoranitäis rahvast! Aias ootavad laialiajamist mullahunnikud, aia ääri palistavad väiksed kuused.

Viimsi poolsaarel paiknev Pringi küla on Eesti rikkurite seas aina populaarsemaks muutumas. Pool aastat tagasi soetas ärimees Ain Hanschmidt sinna 16miljonilise villa, Tšuletsi eramust poolsaare tipu poole valmis just Mati Heinsari 1400ruutmeetrine mõisa tüüpi elamu. Aleksei Tšuletsi maja kerkib ligi hektarilisele Mälestuskiriku-nimelisele kinnistule. Majas on üksteist tuba ja kuigi ta asub mererannal, on majas eraldi bassein. Ehitustööd on väljast küll juba lõpusirgele jõudmas, kuid arvestades maja suurust ja pinda, mida sisustada, kulub tõenäoliselt veel vähemalt aasta, enne kui sisse saab kolida. Milline interjöör majja tuleb ning miks ärimees sedavõrd suurt pinda vajab, ei õnnestunud Tšuletsilt isiklikult küsida – mees jäi tabamatuks.

 

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Kroonika