“Twilight” (Videvik) staaride Robert Pattinson´i ja Kristen Stewart´i vahel on, nende kaasnäitleja väitel, filmi järje “New Moon” (Noorkuu) võtetel hämmastav keemia.

Kõneldes Comic-Con kokkutulekul San Diegos, väitis filmis Alice Cullenit mänginud näitlejatar Ashley Greene fännidele ja reporteritele, et kinolinal armastajad on vampiiriromantikas koos uskumatud.

Stsenarist Melissa Rosenberg lisas: “Nad on just sellised inimesed, kellega tunned, et võid samastuda. See eristab neid teistest mitmel moel, nad on siirad ja ehtsad inimesed.”

Siiski E! News märgib, et paar oli keedunud arutamast spekulatsioone teemal, et nad ka päriselus kohtamas käivad ja Stewart oli reporteri küsimusele vastanud: “Tõesti, tõesti? See ongi see, mida sa küsida tahad?”

Greene rääkis hiljem E! reporterile Ben Lyons´ile, et ta läheks hulluks, kui oleks sama suure meedia tähelepanu all kui Pattison, kuid naljatas: “Võib-olla oli ta juba alguses pisut arust ära, nii et temale see nagu sobib.”

Ta lisas: “Ma ei suutnud seda ette kujutada. See tähelepanu, mis minule langeb, paneb nüüd pisut ebamugavalt tundma, kuid tema puhul peaks tähelepanu 500-ga korrutama.”

Uus film “New Moon” tuleb välja novembris.