Viimase 18 kuu jooksul elustati Michael Jacksonit kolm korda, põhjuseks üledoos.

Uus informatsioon Michael Jacksoni ihuarstilt Conrad Murraylt viis selleni, et laupäeva õhtul leidis politsei peidupaiga surmavate arstirohtudega staari kodust Los Angeleses. Esimesel läbiotsimisel politsei peidupaika ei avastanud. Arstirohud leiti selle külalistetoa garderoobist, mida arst kasutas. Muuhulgas leiti tugev narkoosivahend Propofol, mis tõenäoliselt põhjustas Jacksoni surma, kirjutab Daily Express. “See oli doktor Murray, kes aitas meil leida narkootilised ained, mida me esimesel läbiotsimisel ei avastanud. Ta higistas kohutavalt ja oli närviline, kuid teda ei sunnitud. Ta andis informatsiooni vabatahtlikult,” ütleb üks politseinik
ajalehele.

Samuti on avalikuks tulnud, et sel ajal kui Michael Jackson oli suremas, hävitati väärtuslikku tõendusmateriali. Kahele medõele, kes töötasid Conrad Murray kontoris Houstonis Texases, on esitatud süüdistus, kuna nad eemaldasid mitu kastitäit dokumentatsiooni, mis oli seotud Jacksoniga ja mida hoiti ühes laoruumis.

Esmaspäeval saabusid viimased andmed telekanalilt CNN, mille kohaselt Conrad Murray on otseselt süüdi Jacksoni surmas. CNN ei avalikustanud allika nime, võttes arvesse käimasolevat politsei eeluurimist. Tugev uinuti Propofol, millega arst lauljat varustas, on mõeldud kasutamiseks haiglates, selleks et patsiente enne operatsiooni narkoosi alla panna ning ekspertide hinnangul tohivad seda kasutada vaid narkoosiarstid. Conrad Murray advokaadid ega Los Angelese politsei ei soovinud eile andmeid kommenteerida.