Väidetavalt on Simon Cowell värvanud Kate Mossi USA uue talendiotsingu saate kohtunikuks, kirjutab Digitalspy.

Uus saade on välja kuulutatud kui ansamblite võitlus ja väidetavalt on supermodell nõustunud saates avaldama oma arvamust rockansamblite kohta.

Televisiooni talendiotsingu saade on eeldatavalt esimene Cowell´i ja jaemüügi magnaadi Sir Phillip Green´i ühise 1 miljardi inglise naela väärtusega meelelahutusettevõtte projekt.

Sunday Mirror´i allikas väidab, et: “Kate on vaimustuses võimalusest suunduda televisiooni. Ta on juba mõnda aega otsinud suurt maailmatasemel projekti, millega telesse saada ja ootamine tasus ära.”

“See saade lööb kõik teised tõsieluseriaalid jalust. Kate´il on äärmiselt hea meel olla selles projektis algusest peale. Ta on väga suur muusikaaustaja ja kõik teavad tema oskust valida välja uusi trendikaid ansambleid. See on peale moe üks vähestest aladest, kus ta ennast täiesti kindlalt tunneb.”

Juba kuu alguses vihjati võimalusele, et Kate Moss hakkab koos Cowell´iga töötama. Teda peetakse muusikamoguli teiste TV projektide “The X Factor” ja  “Britain’s Got Talent” suureks fänniks.

Save