Tallinna moenädal on seljataga ning millest veel moehuvilisena kirjutada, kui mitte sellest? Tallinn Fashion Week toimus seekord siis Sõpruse kino ruumides, mis tegelikult antud ürituse jaoks pisut väikeseks kippusid jääma – usun, et inimestel, kes arvestatava summa eest pileti ostsid, oli väike pettumus, kui istekohti ei jagunud ja nad kuskil rahvamassi taga seina ääres pidid seisma ja üritama midagi laval toimuvast ka näha, tagatipuks veel ülerõivaid käes hoides, sest garderoobi need lihtsalt ei mahtunud. Kuid see oli ka ainus asi, mille kallal võtta.

Mina ise osalesin seal ruumis ainult Liina Steini shows. Liina show avapaariks oli Ženja Fokin ja tema tantsusaate partner Aleksandra Žeregelja. Nende etteastet mul ei õnnestunudki näha. Minu lemmikuks esemeks oli kindlasti imeilus maani lõpukleit, mida kandis modell Mirjam Aun. Kahju, et pole ees nii pidulikku ja tähtsat sündmust, kuhu selle iludusega võiks minna… Kuigi viimasel ajal olen võtnud omaks suhtumise, et võiksin vabalt oma uhke Tiina Talumehe kleidiga ka Statoili piima järele minna ja mitte mina poleks imelik, vaid inimesed, kes mind siis imelikuks peaksid! Elu on liiga lühike, et oma ilusaid asju kapis peidus hoida ja tähtsaid üritusi ootama jääda. Enamikku meist nagunii ei kutsuta presidendi vastuvõtule.

Liina Steini show oli reedel esimene ja lavalt maha astudes kiirustasin kohe klubis BonBon toimuva moeteemalise üritustesarja Stylechannel proovidesse. Seega ei olnud mul kahjuks aega jääda teisi kollektsioone vaatma ja pelgalt piltide põhjal saab igaüks ise vaadata, mis disaineri looming just temale enim meeldib. Kõige rohkem on mul kahju muidugi, et Moesaatkonna disainerite showdele ei jõudnud. Kes ei tea, siis Moesaatkonda kuuluvad Aldo Järvsoo, Riina Põldroos, Ketlin Bachmann-Põldroos, Natalja Lill ja Ruta Tepp-Soonsein.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

Tol reedel pidasid Stylechannel ja portaal Femme oma ühissünnipäeva ja seda oli filmimas ka TV3 uudised. Moedemonstratsioonil näitasime disainer Helen Valk-Varavini kleite, ehteid, kingi ja kotte. Pidu oli väga meeleolukas ja publik väga suur – kuuldavasti üle kaheksasaja inimese!

Ka laupäeval osalesin ma Stylechannelil, mis moenädala raames oli seekord kahel päeval järjest. Toimus Tallinn Fashion Weeki afterparty ja Joanna Kivihalli moeshow, kelle loodud rõivakomplektide materjaliks on nahk ning vill (kootud). See on üks minu lemmikuid kombinatsioone!
Kuid proovide, meigi ja soengu vahepeal jooksin veel Sõpruse kinosaali Tallinn Dolls Galale. Ka seal oli rohkem rahvast, kui saal mahutas, aga kuidagi sai show nähtud. Tublid tüdrukud, rõivakomplekte oli päris palju ja kõik nukulikult armsad ja naiselikud. Eriti meeldivad mulle Tallinn Dollsi triiksärgid ja kleidid.

Nüüd aga jääme ootama kevadist Fashion Weeki ja loodame, et iga aastaga kasvab ka meie väikese riigi moenädal aina suuremaks ja tuntumaks ning et meie andekatel disaineritel oleks võimalik ka mujal maailmas läbi lüüa!

Mind huvitab, kas ka Gossipi lugejad jõudsid Tallinn Fashion Weekil eesti disainerite showsid vaatama? Kes on Teie lemmikdisainerid?

 

[ot-gallery url=”gallery/lilian-l%c3%b5hmus-v%c3%b5iksin-vabalt-oma-uhke-tiina-talumehe-kleidiga-ka-statoili-piima-j%c3%a4rele-minna”]