Alates 19. novembrist saab Butterfly Lounge´is (aadressil Vana-Viru 13/Aia 4) nautida make-up kunsti imelisi kaadreid. Fotograaf Mardo Männimäe koostöös noorte jumestajate Mari Kriisi ja Merli Kutsariga toovad meieni kaamera ja make up´i vahelise keemia. Piltidel on kajastatud jumestus läbi lähikaadrite, milles on nii säravaid värve kui tavatut glamuuri.

Mari Kriisi sõnul on tegu esimese ühistööga ning eesmärk on inimesteni tuua jumestuse kui kunstiliigi eri tahud ning näidata kunsti selle kõige paremas mõttes. Modellideks on noored, ilusad ja tegusad Eesti naised, kelle hulgas on lauljad Sofia Rubina, Kene Vernik ja Birgit Õigemeel, stilist Karolin Kuusik, laulja ja tantsija Tanja Mihhailova, modell Evely Ventsli, näitleja ja tantsutäht Liina Vahter, pop-artist Getter Jaani, kolumnist Susan Laura Luitsalu ja tantsija Aleksandra Zeregelja.

Õhtu meeleolu aitavad luua lauljad Sofia Rubina, Getter Raidam ja Kaire Leemet, plaate mängib DJ Tom Lilienthal. Üles astuvad ka DanceActi võluvad tantsijad.

Loovühendus Grimpsikud tegutsevad aastast 2009. Merli Kutsar on teinud jumestust/grimmi paljude showde, pildistamiste, televisiooni ja filmi jaoks, samuti erinevate teatri- ning muusikaliprojektide raames. Olnud mitme noortemuusikali ja tantsuetenduse kunstnik. 2009. detsembris avas Merli fotonäituse “Draglicious”, tehes ise nii jumestuse, stilistika kui ka fotod. Muuhulgas on Kutsar olnud jumestaja käesoleva aasta augustikuus toimud artist Hannah´i fotosessioonil Lõuna-Prantsusmaal, samuti videovõtetel Londonis, kus filmiti Hannahi uue singli „Sanity“ muusikavideo.

Mari Kriis on tegutsenud jumestajana viimased neli aastat, täiendanud ennast Austraalias ning töötanud FOX Studios, olnud grimmi-assistent seriaalis True Blood. Hetkel töötab Mari põhiliselt „Tantsud Tähtedega“ saate heaks ning teeb koostööd Eestis erinevate grimeerijate ja produktsiooni firmadega. 2010. märtsis oli Maril esimene fotonäitus „Livin on the Edge“ koostöös fotograaf Mardo Männimega.

Mardo Männimägi on noor vabakutseline fotograaf, kellel on oma 4 aastat töökogemust oma erialal. Suurem osa tema päevast möödub kas stuudios või siis erinevatel saate ja filmivõtetel. Alustades “Eesti otsib Superstaari”, kus ta on olnud 3 aastat järjest ametlik fotograaf ja lõpetades “Eesti Talendiga”, mis hetkelgi veel jookseb. Mardol on olnud eelnevalt paar näitust ja võib öelda, et ta naudib igati neid vilju, mis fotograafiks kujunemine/kasvamine talle pakub.