Nõiduste kasutamine selleks, et saada vastuseid hingel kripeldavatele küsimustele või siis rohkem loomingulist inspiratsiooni, pole hingedeajal tavatu. Selgus, et käe maagiale andsid ka moekunstnik Liisi Eesmaa ja tema näitlejast ning modellist sõbranna Elina Pähklimägi. Nimelt panevad neiud täiskuuööl teineteisele kaarte.

“See sai alguse paar aastat tagasi ühel täiskuuööl, kui saime aru, et meie Liisiga oleme just kuuinimesed, sest meie meeled on täiskuu ajal eriti erksad, me läheme lausa lolliks,” räägib Elina ajakirjale Naised.

“Nüüd on sellest saanud mõnus traditsioon, et kohtume täiskuuööl, mil energia on laes, ja uurime kaartidelt tulevikku. Mis puutub uskumisse, siis eks see ole ikka nii, et inimene pöörab oma saatust ise, tõmmates ligi seda, mida soovib või kardab, aga midagi neis kaartides on. Loomulikult pole meie ise mingite sensitiivsete võimetega.”

Viimane ennustus oli Elina sõnul Liisile, et tema ellu tuleb üks albiinomees. “Eks me näe, kas ta hakkab siis sihilikult nüüd blonde mehi vaatama,” naerab Elina.