Endise rallisõitja Markko Märtini 40%-se osalusega sõidukite müügi- ja teenindusettevõte AS Autospirit alustab Tallinna ja Tartu esindustes autorendi teenuse pakkumist.

Autospiriti juhatuse esimehe Marko Viirandi sõnul on autofirma käesoleva aasta majandustulemused turu madalseisust hoolimata positiivsed, lubavad kindlustunnet ettevõttele ja klientidele ning võimaldavad teha pikemaajalisi investeeringuid uutesse valdkondadesse. Üheks selliseks sammuks ongi renditeenuse käivitamine.

Autospirit Rent pakub autofirma teatel klientidele Tallinna ja Tartu esindustes mugavamat ning paindlikumat teenindust. “Kui klient toob oma auto teenindusse ja vajab seniks asendussõidukit või soovib mingil muul põhjusel sõiduvahendit, siis nüüdsest saame pakkuda talle sobivat transpordilahendust,” selgitas Viirand

Autospirit Rent valikusse kuuluvad erineva hinna- ja suurusklassiga sõiduautod ettevõtte poolt müüdavate automarkide Subaru, Chevrolet’ ja Nissani perekonnast.

Tänavu esimese nelja kuuga müüs Autospirit 152 autot ning saavutas käibeks 44,9 miljonit krooni. Seda on 20 protsenti vähem kui ettevõtte mullusel rekordaastal.

Vaata lisaks: www.autospirit.ee