Itaalia peaministri Silvio Berlusconi seksiskandaali keskmes olev prostituut Patrizia D’Addario ütles intervjuus Prantsuse ajalehele Le Journal du Dimanche, et Berlusconi pakkus talle kohta Euroopa parlamendis.

Pühapäeval avaldatud intervjuus räägib D’Addario kahest juhust eelmise aasta lõpul, kui ärimees Gianpaolo Tarantini kutsus ta peaministri ametiresidentsi, kirjutab The Times ja vahendab Delfi.

D’Addario sõnul olid ainukesed külalised oktoobri keskel toimunud õhtusöögil Berlusconi, Tarantini ja umbes 20 noort naist. D’Addario väitel olid kõik prostituudid, kellele Berlusconi pakkus võimalust töötada televisioonis, minna poliitikasse või võtta osa tõsielusarjast „Big Brother”.

Tarantini maksis D’Addariole viimase väitel 1000 eurot (15 600 krooni) ja Berlusconi pidi talle lisa maksma, kui ta veedab koos peaministriga 4. novembri õhtu.

Teisel korral peaministri residentsi külastades Berlusconi D’Addariole ei maksnud. Selle asemel lubas ta korraldada D’Addariole ehitusloa andmise Baris. Seda Berlusconi siiski ei teinud, kuid pakkus D’Addariole hoopis kohta europarlamendis.

Foto: Scanpix

Save