“Käisin nädalavahetusel pulmas. Viimati abiellus minu tutvusringkonnas keegi üksteist aastat tagasi! Kas tõesti hirm selle selgelt öeldud jah-sõna ees on tänapäeval nii meeletu, et keegi enam ei julge, ei taha või lihtsalt valetab endale ja teistele” arutleb Krista Lensin Kroonika juhtkirjas.

“Need inimesed kohtusid kaks kuud tagasi ja otsus jätkata mitte ainult koos, vaid ka abielus tuli lihtsalt. Vaadates neid õnnelikult naeratamas, mõtlesin endamisi: terve nädala käisime koos fotograafiga erinevaid sündmusi kajastamas ja igal pool kirtsutas keegi nina või keeras selja ja porises, et ei taha, ei ole huvitatud, et ajakirjas on koledad pildid. Kulla rahvas, loomulikult on koledad pildid, kui te ei suuda naeratada. Avalikele üritustele tulevad inimesed kas puhkama või tööle ja pildid teeb fotograaf ära nagunii.”

“Seega oleks kõigil kergem ja ka ajakiri oleks ilusamaid inimesi täis, kui te ometi naerataksite! See ei ole raske, uskuge mind. Ja no kui mitte kuidagi ei tule välja, ei taha, ei ole huvitatud, siis ütlen teile selgelt: jah, pilt läheb ajakirja sellisena, nagu te ta loonud olete!
Ja nüüd kõik koos: «Džemm!!!»