Michael Jacksonil polnud enam nina, teatab üks tunnistaja, kes nägi teda lahkamislaual Los Angeleses, kirjutab Daily Mirror.

Protees, mida ta tavaliselt kasutas oma kahjustatud nina asemel puudus, ning nähtavale tulid kõhretükid, mis asusid musta augu ümber, ütleb tunnistaja. Jacksoni pärisnina oli iluoperatsioonidest nii kahjustatud, et seda peaaegu polnud enam olemas. Laulja endine majapidaja Adrian McManus väidab, et Jacksonil oli purk plastmassist valeninadega tema garderoobis: “Nina oli tema jaoks probleem. Ta pani külgede peale plaastrid, et seda varjata ja toetada. See oli täiesti sissekukkunud. Teatriliimi abil kandis ta erinevat tüüpi ninasid, et seda varjata.”

Detailid olematu nina ümber on avalikustatud ühes artiklis ajakirjas Rolling Stone, kirjutab Daily Mirror. Aastate jooksul tegi popikuningas läbi arvukalt iluoperatsioone, millest vähemalt kuus olid seotud  ninaga. Üks pidevate ilulõikuste põhjus olevat olnud see, et Jackson arvas, et ta sarnanes liiga palju oma isa Joega. “Kui ta ei saanud kustutada Joed oma elust, siis vähemalt sai ta kustutada ta oma peegelpildist,” ütleb laulja sõber Marcus Phillips. Sõltuvus plastilistest operatsioonidest arvatakse olevat põhjustatud lapsepõlve tõttu, mil teda kutsuti hüüdnimega ”Big Nose” ehk siis “Suur Nina”.

Michael Jacksoni ninasõõrmed olid peaaegu liiga kitsad selleks, et hingata kui ta tantsis, kirjutab Daily Mirror.