Suur perepäev “Tere, tore Tartu” kõnetab nii suuri kui väikseid. Pühapäeval, 7. novembril kell 11-15 saab A.Le Coq Spordimajas taas teoks tartlaste perepäev. Perepäeva raames toimuvad esinemised, võistlused,  töötoad ning tooteesitlused pakkudes mitmekülgset tegevust nii erinevas eas lastele kui lapsevanematele.

Päeva muudavad sisukaks ligi poolsada organisatsiooni, kelle tegevus on laste või noortega seotud. Esinejate seas on nii tantsuklubisid kui  laulustuudioid, üles astuvad muuhulgas Arsise Kellade kool, võimlemiskool Diiva, tantsuklubi Shate, Tantsuklubi Stiil väikesed peotantsijad ja  paljud teised.

Tegutseb mitmeid töötubasid, esindatud on Vanemuise teater ja kõik Tartus asuvad muuseumid. Tutvuda saab väga mitmekesiste lastele ja  peredele pakutud teenustega ? sh nii huviringide, perede nõustajate ja koolituste pakkujate kui mängutubadega. Sündmuse asukohta arvestades saab ka aktiivselt ja sportlikult tegutseda vastavalt huvidele ja võimetele ? nii koos profikorvpalluritega kossuvõistlust pidades kui beebide roomamisel mõõtu võttes.