Mis on kuus levinumat põhjust, miks naised oma kaaslasi petavad? Livescript.com on need välja toonud, vahendab ajakiri Anne&Stiil.

Te olete mehega teineteisest lahku kasvanud. Sina tahad käia ooperis, aga teda huvitab ainult jalgpall. Ja siis sa kohtad kedagi, kes jumaldab Verdit…

Su püsisuhe on muutunud liiga olmeliseks. Abikaasaga räägid sa ainult lastest, rahast ja uuest pesumasinast. Kõrvalsuhet aga liisingumaksed ei paina.

Illusioon on hajunud. Aja jooksul osutub elukaaslane hoopis teistsuguseks meheks, kui sa lootsid. Sa ei julge suhtest välja astuda, kuid hakkad otsima uut printsi.

Kirg on lahtunud. Sa võid olla oma abieluga üldjoontes rahul, mees on täitsa “okei” ja puha, aga sa igatsed ellu midagi uut, põnevat ja erutavat.

Sinu ego tahab upitamist. Kuigi teie suhe on hea, vajad sa võib-olla kinnitust, et oled endiselt ihaldusväärne. Miski ei paku seda paremini kui uus austaja.

Sa maksad kätte mehe truudusetuse eest. Kui tead või kahtlustad, et mees on sind petnud, tundub kõrvalhüpe igati õigustatud lohutusena.