Kauni tantsijanna Kaisa Oja parim sõber on mees! Aasta noorem kunagine koolivend, kes teab kõiki tema saladusi, isegi neid, mida Kaisa pole sõbrannadele usaldanud.

Karl ja Kaisa tutvusid 7. klassis, mõlemal oli kombeks vahetundide ajal poes pirukaid ostmas käia. Ühel päeval tundus Kaisale poesabas, et kohupiimapirukad – ainsad, mis talle maitsesid – hakkavad otsa saama, ja nii ta otsustas järjekorras vahele trügida.

“Trügisin täpselt Karli ette ja sain oma pirukad kätte. Tulime poest välja, võtsin ampsu – ja selgus, et see on kapsapirukas! Karl hakkas naerma ja ütles, et see on karistus trügimise eest. Sellest peale hakkasime suhtlema ja koos väljas käima. Karl elab praegu küll Soomes, aga iga kord, kui ta kodukanti tuleb, käime peol ja suhtleme,” räägib Kaisa ajakirjale Anne&Stiil.

Elukaaslase Marko Mehisega on nad paar juba viis aastat. “Enne olime kaua lihtsalt sõbrad, kuid siis käis ühel hetkel krõks. Mäletan, kuidas Marko ütles mingis olukorras: sa peaksid olema praegu minuga, mitte teisega. See jäi meelde ja mõni aeg hiljem olimegi koos,” meenutab Kaisa suhte algust.