Robert Pattinson (23) sööbis esmakordselt rahva mällu filmiga “Harry Potter and the Goblet of Fire” ning sai maailmakuulsaks filmiga “Twilight”, kus mängis seksikat ja head vampiiri nimega Edward Cullen. Robert räägib, et kuulsus pole talle pähe löönud vaatamata sellele, et naisfänne on jalaga segada.

Robert: “Mulle meeldib mõleda, et ma pole palju muutunud. Ma ise arvangi, et ma pole muutunud. Noh, välja arvatud see, et kui käin tänaval, siis vaatan rohkem maha kui varem. Pealegi pole ma kunagi eriti normaalseid asju teinud.”

Samas tunnistab ta, et tema armusuhetes on mõõn tänu kuulsusele ning et ta muretseb teiste elu rikkumise pärast. Eriti kardab ta rikkuda inimeste elu, kes pole kuulsad ja võivad temaga käies liigsest tähelepanust stressi saada. Ta ütleb, et tal on raske harjuda ka oma seksisümboli staatusega.

“See on nii naljakas. Aasta eest, kui ma rääkisin tüdrukutega ei olnud minust keegi huvitatud. Niipea kui avaldati uudis, et minust saab Twilighti filmi peategelane, tundus, et kõik muutsid meelt.”