OHMYGOSSIP – Tervitused saapamaalt, kallid eestlased ja ka mitte eestlased, kes suudavad vähegi aru saada, mida ma siia järgnevalt kirjutan ja teiega arutada tahan! Tahaksin teada, miks enamus välismaal elavaid naisi bitch´ideks ja l**s´ideks tembeldatakse?

Mina olen seda mitmeid kordi endalt küsinud, kuna viimased 4-aastat, mis ma siin Itaalias elanud olen, olen tihti saanud kirju, kommentaare, solvanguid stiilis: “MIS SA SEAL ITAALIAS TEED? PROST OLED?” ,”KINDLASTI ON L*TS” , “AH, SEDA NAIST MA TEAN, TA ON VÄLISMAAL PROST“, “RAHAJAHTIJA” jne.

Alguses selline asi ajas vihale ja vere keema, kuna kes ikka tahaks endast midagi sellist kuulda, kui tegelikult pole vähematki tõde selles. Nüüd olen ma vanem ja targem ja isegi ei sülita sellise pahna peale.

Minu Itaalia elu on tavaline, ei midagi suurepärast.  See, et ma välismaal elan, ei tee minust erinevat inimest – oleksin võimeline endale sellise elu ka Eestis üles ehitama… Ja kohe kindlasti ei ole ma prostituut,  olen täiesti tavaline koduperenaine nagu kindlasti enamus naisi, kes välismaale on kolinud! Muuseas, väga paljud Itaalia naised on kodused, hoiavad maja korras ja sooja toidu laual, kui mees koju tuleb.

Ja Itaalia mehed (ma ei tea kas just kõik mehed, kuid kindlasti need, kes suudavad pere üleval pidada) on need, kes tahavad, et naine kodune oleks! Kes ei tahaks koju tulles maja soojana leida, kui väljas on -15 kraadi? Sooja toitu ja kallistust, kui raske päev on seljataga? Itaalia mehed on kord sellised ja ütlen ausal,t vahel oleks küll tahtmine kott võtta ja tööle minna, aga lõpuks segaduse ja tüli vältimiseks neelan kõik alla ja lõpuks rahunen maha! Ma ei oskagi midagi muud lisada, kui et, enne, kui midagi koledat kellegi kohta ütelda, võiks enne ikka informatsiooni koguda – niisama laimata ja internetis seda levitada on labane!

Miks internetis, suhtlusvõrgustikes kommenteerijad mind (ja ka teisi välismaal elavaid neiusid) “selleks samuseks” sõimavad, kui tegelikult ei teatagi kellest jutt käib?  Minu arust inimest “l*tsiks” sõimata on kõige magedam solvang üldse. Üleüldse on “tore” näha kuidas interneti teel levivad erinevad jutud: kes kellega magas ja kes keda katsus ja kes kuidas oma igapäevaelu elab. Eks külarahvas “teab” ikka paremini, kes kellega ja kui palju maganud on ja  keda kuidas rahuldanud… Aga kui peaks oma nime ja pildi ka internetis kirjutades/kommenteerides juurde panema, siis vist ei oleks varsti mitte ühtegi kriitikut internetis! Kas emad ei õpetanud teile, et teiste linade vahele pole viisakas oma nina toppida? ;)

Ma arvan, et paljude küsimuste vastus on KADEDUS. Oh see on ikka juba asi! Interneti kommentaaridest välja lugedes jääb mulje, et paljudel on paar kruvi ülevalt puudu! Ma ei saa aru, mis osadele daamidele ette jääb??? Kui mõnel naisel on saledam talje või päevitunumad jalad ajab see interneti kriitikud nii kadedaks, et näpud hakkavad sügelema ja peab lihtsalt need neli tähte kirjutama kommentaariks!

Veel tahaksin ma ära märkida, et kui teie mees peaks kunagi teid petma ja magama teise naisega, siis ei peaks sõimama naist, kellega teie mees magas “l*itsiks”, vaid vaatama peeglisse ja endalt küsima: miks? Mida minus ei ole, mis temas on ja tegema nii, et seda enam ei juhtuks!!!

Olgem üksteise vastu pisut tolerantsemad!