Gossip.ee edastab Katri Säkki kommentaari juhtunule:

Tere,
Olen Katri, üks Indrek Galetini sõpradest. Eile õhtul läksin ka mina klubisse Privé nagu kõik, kes seal ikka aegaalt käivad ja nimelt karkudega, sest põlvel on tulemas novembris operatsioon.

Istusin koos Renega, keda ma ei teadnud aga Indrek tutvustas meid nagu ikka tal kombeks, sest alati on hea kohata uusi inimesi jne….

Rääkisime temaga ja üks hetk tuli nn. staarajakirjanik Mari-Leen Albers provotseerima nii minu kui ka Renega. Kui Rene käis turvameest kustumas tegi Meelis Tomson pilti minust ilma luba küsimata ja lõpuks kui Rene tagasi jõudis, tuli Mari-Leen Albers klaasivee või ma ei tea, mis seal sees oli ning  viskas nii mind kui ka Rened. Peale meie sai märjaks ka Indreku kaamera.

Samas peagi anname mina, Indrek Galetin ja Rene sellele ametliku käigu ja nõuame Mari-Leen Albersilt ja Meelis Tomsonilt nii moraalset kui ka vara ja riiete rikkumise hüvitist. Kokkuvõttes pole need väikesed.

[ot-gallery url=”gallery/katri-s%c3%a4kk-gossip-ee-le-mina-galetin-ja-rene-anname-asjale-ametliku-k%c3%a4igu-ja-n%c3%b5uame-h%c3%bcvitist”]