Laupäeval toimusid popstaar Katy Perry (25) ja briti koomiku Russell Brand’i (35) unistuste pulmad Indias ja nüüd on paarist saanud abikaasad, kirjutab uudisteagentuur AP.

Pidustused algasid juba varem, sest Katy Perry ja Russell Brand pühitsesid oma armastust kokku kuue päeva jooksul. Külaliste hulgas viibisid vaid lähem perekond ja sõbrad. 

Eelpeol lõbustati külalisi laulu ja tantsuga, käidi shoppamas ning neljapäeva varahommikul sõidutati külalised safaarisse, kus nende suureks rõõmuks õnnestus näha palju erinevaid loomi. “Nad olid väga õnnelikud,” ütleb allikas ajalehele People. Samal pärastlõunal oli külalistel võimalus külastada turgu, kus nad said osta kangaid, juveele ja india käsitööd. Õhtul ennustas soovijaile tulevikku papagoi ja öösel esines 40 liikmeline bänd. “Rahvas puhkas basseini ääres ja sõi india hõrgutisi sel ajal kui meie esinesime,” ütleb artist Lalit Tiwari ja jätkab: “Peo lõpus tulid mõned neist lava äärde ja hakkasid tantsima.”

Reede õhtul toimus aga traditsiooniline india tseremoonia enne seda kui algasid järjekordsed etteasted, mis seekord olid Bollywoodi-teemalised.

Laupäeval toimus laulatus. Pruut ja peigmees kandsid tseremoonia ajal traditsioonilisi india rõivaid. Tseremoonia viis läbi hindu preester.

Meediale paar oma pulmi maha ei müünud, küll aga teatas üks india uudistebüroo, et saali saatsid pruutpaari 21 kaamelit, elevanti ja hobust ning mitmed india tantsijad ja muusikud.

Pulmapidu, nagu ka pulmaeelsed pidustused, leidis aset ühe loomade reservaadi ligidal ja AP andmeil viibisid kohal neli inimest, kelle ülesandeks oli kontrollida, et heli kõvadus loomi ei häiriks. Reservaadis elavad tiigrid, leopardid, hüäänid ja karud.