Gossip.ee edastab Indrek Galetini vastulause:

Hei Helena-Reet,
23. juulil toimus klubis Privé minu hea sõbra Aldur Anieri uue filmi “Agusti suvetripp” casting. Mind oli palutud üritusele pildistama ning teise koha omanikust teen ma stuudios laheda fotoseeria.

Klubisse tulin ma koos oma sõbranna Katriga ja sõbra Renega. Kõik sujus hästi kuni üritusele jõudsid Õhtulehe online-reporter Mari-Leen Albers ja fotograaf Meelis Tomson. Mis kõige huvitavam, nad ei olnud üritusele üldse kutsutud ja castingu korraldaja Aldur Anier oli neile mitu korda telefonitsi teatanud, et ta ei oota neid ning nad ei ole teretulnud. Sellegi poolest said nad kuidagi sisse. Kuna ürituse õhtjuht Lauri Pedaja õega juhtus õnnetus, siis ta ei saanud tulla ja õhtujuhi rolli täitis Aldur ise. Selle tõttu ei saanud ta ka Meelist ja Mari-Leent ära ajada.

Samal ajal kui mina võitjaid pildistasin olid Mari-Leen ja Meelis tülitanud ja provatseerisid mitu korda minu sõpru. Nad teatasid küll sellest turvamehele, aga kahjuks ei saanud ta midagi teha ja ütles, et klubist välja visata saab neid ainult ürituse korraldaja. Küll aga juhatas turvamees Mari-Leent ja Meelist minu sõpradest eemale. Provatseerimine ja mõnitamine aga jätkus. Minu sõbrannat Katrit, keda ootab ees raske põlveoperatsioon ja kes käib karkude abiga, hakkas Meelis Tomson ahistama ja jõuga pildistama. Surus fotokaamera talle otse näkku. Katri ei saanud kahjuks ennast korralikut kaitsta ega ära joosta ja varjas oma nägu. Katri on praegu väga haavatav ja sellest insidentsist lausa šokis. Ma ei saa aru kui kaugele võib tähelepanupuudus Meelist viia. Kas tõesti juba mitte kuidagi teist moodi ei saa kui peab noort haiget tüdrukut piinama?

Mari-Leen Albers aga sõimas, mõnitas minu sõpra Renet, solvas teda erinevate sõnadega ja tagatipuks kallas tema peale oma joogi. Kõike seda tehti selle pärast, et minu sõprad ei soovinud pildile jääda ja et mina olen nendega koos üritusele tulnud. Kindlasti mõjus ka see, et Katri ja Rene teadsid, et Mari-Leen ja Meelis ei olnud peole oodatud ning neile see ei meeldinud. Kui ma oma töö olin teinud ja castingu võitjad üles pildistanud, läksin ma tagasi oma sõprade juurde ja nägin just seda kuidas Mari-Leen minu sõbrannat ja sõpra oma joogiga üle kallas.

Tõukasin Mari-Leent eemale, et kaitsta oma sõbrannat Katrit. Muud ma ei teinud ja kohe kindlasti ma ei peksnud teda. Ma ei läinud isegi tema näo vastu, vaid ainult tõukasin teda vihahoost eemale. Selle peale hakkas tema boyfriend Meelis Tomson kohe rabelema ja lendas mulle kallale. Turvamehed tulid meie
vahele, lahutasid meid ja viskasid nii Mari-Leen Albersi kui ka Meelis Tomsoni sellise käitumise pärast klubist välja. Natukene aega hiljem jõudis ka politsei. Me rääkisime politseile oma versiooni. Minu sõbrale lubas Meelis peksa anda ja tagatipuks Mari-Leen Albers solvas minu haiget sõbrannat.

Mind aga süüdistati kellegi peksmises. Meelis Tomson näitas oma väikese kriimustusega käsivart. Lugu lõppes sellega, et kuna ma ei olnud ei joobes ega ka vägivaldne, lasti meil minna ning Mari-Leen ja Meelis läksid politseijaoskonda avaldust kirjutama.

Kusjuures Meelis Tomson on mitmeid mitmeid korda nii mind kui ka minu sõpru ja tuttavaid ahistanud. Ta lausa teeb oma sopalehe tööd nii mõnuga, et teda ei huvita mitte miski. Arvan, et tal on lihtsalt tähelepanuvajadus. Kahjuks Meelis oled sa kõigest üks odav paparatso!

Tagatipuks sain just hiljuti teada, et ajakirjas Naised oleva artikli “Indrek Galetinil heategevus ei õnnestu” taga oli just Õhtulehe online-reporter Mari-Leen Albers ise, kes teenib idiootsete ja väljamõeldud vihjete edastamisega endale lisaraha. Väga odav peaks mainima!

Loodan, et sellest tuleb korralik õppetund Meelisele ja Mari-Leenile

Kõike head,
Indrek Galetin