Alates 3.augustist saavad Eesti vaatajad taas kaasa elada suurepärasele Austraalia telesarjale „Naabrid“. Sarja viienda hooaja osad jõuavad TV3 eetrisse argiõhtuti kell kuus.

„Naabrid“ (Neighbours) on Austraalia telesari, mis alustas 1985.aastal ja kestab tänaseni. Aastatega uskumatult suurt populaarsust kogunud ja üle maailma miljoneid austajaid võitnud sari räägib perekondadest, keda ühendab kodutänav – Ramsay Street.

„Naabrid“ on võlunud nii lapsi, noori, nende vanemaid kui vanaemasid-vanaisasid ja põhjuseks loomulikult mõnusalt lahe meeleolu kõrvuti põneva ja elulise sisuga ning väga head näitlejad.

Sarjast aastate jooksul läbi käinud sadade näitlejate hulgast on paljud tuntud laiemaltki, näiteks Kylie Minogue, Jason Donovan, Natalie Imbruglia, Guy Pearce, Russell Crowe jpt

Eesti televaataja kohtumine sarja tegelastega algab 5.hooaja seeriast, mida võib nimetada ka uueks alguseks. Nimelt saabuvad Ramsay tänavale uued elanikud, kelle ümber hõljub salapära ning vägagi kriitilise pöörde võtavad ärevalt oodatud pulmad.

„Naabrid“ alustab telekanalis TV3 esmaspäeval, 3.augustil, kell 18.00.