Oma kodus suri telesarjast “Baar” tuntuks saanud Talis Kitsing. Surma põhjuse selgitab lahkamine.

Talis Kitsingu õde Kristel oli eile veel teadmatuses, mis vennaga täpselt juhtus. Ka Talise surma aeg on siiani lahtine. Noore mehe surnukeha avastati, kui temaga eluaset jaganud vanaema murelikuks muutus, miks Talis pole toast väljunud ega söömaski käinud, kirjutab Õhtuleht.

Kurb uudis tabas perekonda ootamatult. Suuremaid terviserikkeid 33aastaseks elanud Kitsingul tema lähedastele ja sõpradele teadaolevalt ei olnud. Õe teada oli vend astmaatik, kuid täpsem surma põhjus selgub alles lahkamisel.

Alati heasüdamlik ning rõõmsameelne Talis tegeles kickboxing`uga (Talis oli kahekordne Eesti meister kickboxingus- toim.) ning pürgis poliitikasse. Matuste aega pole perekond veel paika pannud.


Helena-Reet:
Talis oli lihtne ja hea mees – heasüdamlik ja vastutulelik. Ta uskus Jumalat ja aitas teistelgi leida teed Jumala juurde. Tal oli palju huvisid ja palju tegemisi. Soovid, mõtted ja unistused nagu enamusel meist. Talis on Nädalale antud intervjuus mulle ütelnud, et  tema elu moto on “Tee teistele seda, mida tahad, et sulle tehtaks.” Unistustes jäi ta maapeale. “Ma tahaks oma maja või talu. Või mõlemad.” Talisel olid ka oma lemmikud eestlased. “Kõige lahedam eestlane on minu arust Peeter Oja. Ilusaid inimesi on Eestis tegelikult palju, aga Maria Rahula on kindlasti üks neist,” rääkis Talis. Küsimusele, mida ta pidas enda juures suurimaks relvaks ütles Talis: “Minu suurim relv on minu terav keel.”

See sama relv pöördus teinekord ka tema vastu. “Ma ei tea miks Reformierakond seda teksti kartis ja minu kodulehe kinni pani. Aga inimeste soovil avaldan nüüd need protokollid siin,” kirjutab Talis veel mõne nädala eest oma blogis.

Tema viimane sissekanne oli 9. juulil pealkirjaga “Siioni tarkade protokollid” Sissekannet saad lugeda siit:
http://dulgerius-taliskitsingublogi.blogspot.com/

Talis Kitsing kirjutas 30. juunil oma mõtetest ka Inno ja Irja kohvikus. Talle oli ääretult südamelähedane sport ja noorte treenimine. “Mul läks spordis üsna normaalselt, ilmselt kui ma poleks oma nooruses elu põletanud, oleksin saavutanud edu ka rahvusvahelisel areenil,” uskus Talis.

 

Talist jäävad leinama paljud sõbrad ning fännid. Sügav kaastunne lähedastele!