Kadri Henn (22) on noor Viljandi naine, kes kasvastab armast poisslast. Kadri lemmiketegevus ongi lapsega tegelemine – lapsega õues jalutamine, mängimine ja ka sõbrannadel külas käimine. “Oskab ka kõige hallima päeva paremaks muuta ja päikese välja võluda,” kiidab Kadri pisipoega. Vaatame, mida räägib Kadri rubriigile “Intrigeeriv 7”.

ANKEET

Nimi: Kadri Henn
Vanus: 22
Tähtkuju: Kalad
Elukoht: Viljandi
Minust: Olen hetkel kodune perenaine, kes kasvatab kodus aastast poisslast. Tegevusi väga palju ei ole, sest väikese lapse kõrvalt väga palju ei anna teha. Elan Viljandi kandis ja käin suhteliselt palju ka lapsega väljas jalutamas, mängimas ja niisama kuskil külas.

1. Olete hetkel kodune ja otsite tööd – millised 7 töökohta võtaksite kohe vastu ja millised 7 töökohta oleksid sellised, mida isegi viimases hädas ei teeks?
Seitse töökohta, mida ma kohe kindlasti vastu võtaksin oleksid: kassapidaja, baaridaam, koristaja, pakkija (lihttööline), autopesija, lapsehoidja, sekretär. Ja seitse töökohta, mida ma kindlalt ei sooviks ja vastu nii lihtsalt ei võtaks: lüpsja, firma juht, ajakirjanik, ehitaja, siseviimistleja, õpetaja, maniküürija.

2. Milline on hea naine? Kirjeldage palun.
Hea naine on see, kes oskab mõista meest ja tema vajadusi ning loomulikult ka soove. Kui ikka mees naisega rahul ei ole ja koguaeg käib
ja toriseb ning üksmeel täiesti puudub, siis ei ole tal hea naine. Naine peaks olema mõistlik ja vastutustundlik. 

3. Kui palju ja kas naised peaksid-võiksid mehe rahakotist sõltuma?

Mina usun, et naised väga palju ei peaks mehe rahakotist sõltuma aga samas natukene ikka võiksid sõltuda (maksed, üürid jpm). Hullem on kui mees peaks elama naise rahakoti peal. Mees peab oskama hinnata naist ja naine samamoodi meest.

4. Kui saaksite veeta ühe unistuste päeva… siis milline see oleks?
Minu unistustepäev on veel tulemata. Mina naudiksin enda pulmi! See oleks unistuste päev! Kui see päev kunagi saabub, siis olen mina
õnnelik ja ma usun, et siis on ka mees õnnelik. See on päev, mis võiks jääda alatiseks ja ilusalt ning kaunilt meelde. Seda päeva ma naudiks ikka väga!

5. Kas vastab tõele: “Riie ei riku meest”?

Loomulikult ei riku riie meest. Igaühel on oma maitse ja kui kellegile ei meeldi see, mis teine kannab, siis ärgu vaadaku, sest igaühele meeldib kuidagi mugavalt riides käia. Kes käib teksadega, kes jälle seelikuga. Nii et inimesi on igasuguseid! See ei ole patt, kui keegi omapäraselt riides käib.

6. Kui saaksite Eesti elus midagi muuta, siis mis see oleks?

Ma muudaksin Eesti elus paljugi  – nt ma looksin Eesti riiki rohkem töökohti, kui see oleks minu võimuses. Ja rohkem noorperedele igas linnas
toetusi (pakuks soodsamat üüri, mähkmeid odavamalt, riiete hindu vähendaks jpm). See parandaks ka Eesti sündide arvu.

7. Mis on viimane asi, mis teile tõeliselt rõõmu pakkus? Mis teid õnnelikuks teeb?

Mind tegi viimati väga õnnelikuks minu pisipoja sünd. Kui ta minu kätele anti, siis ma olin pisarateni liigutatud. Nüüd on ta juba aastane aga ikka sama kallis ja armas nagu alguses oli. Oskab ka kõige hallima päeva paremaks muuta ja päikese välja võluda. Tema on see, kes on väga väga tähtis minu elus. Ja eriti vahva on koos temaga kõikjal käia. Väike päike minu päevades.

__________________________________________________________
Armas Gossip.ee lugeja! Ootame Sind intervjuu- mängu “Intrigeeriv 7”! Vasta meie poolt esitatud elulistele küsimustele & võid võita 500.- krooni puhtalt kätte! Rubriigist “Intrigeeriv 7” saate rohkem lugeda SIIT