Loosime välja mõnusa ning huvitava nädalalõpu Muhu saarel, kus tehakse teist fotograaf Ingrid Roose poolt moekad ja glamuursed pildid stilisti, jumestaja ja juuksuri abiga!

Selleks, et 4500.- krooni maksev pakett võita:
a) Liitu gossip.ee lehega Facebookis
b) Jaga/Share seda ning veel kahte (2+1) enda poolt valitud Gossip.ee uudist oma kontaktidega

Võitja kuulutame välja 14. oktoobril!

Loe lisaks:
22-24. oktoobril toimub Muhu saarel esmakordselt glamuurne ja seksikas fotosessioon “Erna”, mis on mõeldud ainult naistele! Aktiivne puhkus naiselikus õhkkonnas, kus kõigil osavõtjatel on võimalus avastada endas tõeline kameelion alates glamuursest amazon sõjajumalannast kuni moeka trendiseadjani. Osavõtjate arv on piiratud! Maksimaalselt saab ühel nädalalõpul osaleda 10 naist – kellest üks õnnelik võid olla Sina!

Mida kujutab endast fotosessioon Erna?
ERNA on väga eriline fotosessioon ja aktiivne puhkus Muhu saarel, mis on kokku pandud justnimelt Naistelt Naistele. Kahe päeva jooksul  loodakse stilisti, jumestaja ja juuksuri abiga igale naisele  individuaalselt 3 erinevat look’i – Glamour, Fashion, Nude, mis kõik omakorda jäädvustatakse eraldi fotosessiooni abil.

Kuna iga naine on eriline ja vajab ka sealjuures erilist tähelepanu, et tema omanäolisus pildil esile tuua, siis pildistamise sessiooni ajal  viibivad kohal ainutl fotograaf ja osavõtja ise.

Anname nõuandeid, mis erinevus on foto- ja tavajumestusel, milliseid riideid ja aksessuaare pildistamise puhul silmas pidada, trikid “kuidas pildil hea välja näha” ja tõstame loori fototöötluse põhitõdedelt. Lõpptulemusena saab iga osavõtja endale isikliku DVD, kus peal on tema enda (kokku 6 pilti): Outdoor Glamour Foto, Indoor Fashion Portrait, Outdoor Fashion Nude.

FOTOGRAAF- Ingrid Roose
MEIK & JUUKSED-  Diori Jumestuskunstnik Margit Müürisepp
STILISTIKA – sh kostüümid, aksessuaarid BY Promotion Studio OÜ (La  Senza, Seppälä, Reserve, Accessorize jm.)

Hind 4500 EEK sisaldab: 3 eraviisilist fotosessiooni sh soengu,  meigi, kostüümiga; 2 päeva toitlustust ja ööbimist (du??, wc,
tv, hommikusöök) kõigi mugavaustega tubades, Muhu saun, Türgi  kuumaauru vann. Personaalseid nõuandeid professionaalidelt stilistika
ja grimmi osas. SEBE bussi transport Muhumaale.

Transport: kohale võib tulla oma autoga või bussiga 22.okt Tallinn- Kuivastu SEBE Bussi Reisid 17.30 väljasõit Tallinnast, saabumine  Kuivastusse 20.30. Kuivastus ootab bussiga saabujatel Lõo Talude poolne transport vastas. Bussiga tulijatel palume teada anda hiljemalt  15.okt, et saaksime teile piletid eelnevalt broneerida ja välja osta.

Programm:
22.10
20.00 Saabumine Muhu Saarele Lõo Guesthouse’i
21:00 A la Carte õhtusöök – sööme head toitu, maitseme veini ja saame tuttavakas!

23.10
10.00 Hommikusöök
11:00 -14.00 Outdoor GLAMOUR FOTOSESSIOON
15.00-16.00 Lõuna
16.30- 19.00 Indoor FASHION PORTRAIT FOTOSESSIOON
20.00 Õhtusöök
21.30 Muhusaun / kuumad vannid

24.10
10.00 Hommikusöök
11.00 – 15.00 Outdoor AKT FOTOSESSIOON (varjatavus vastavalt oma soovile)
16.00 Kojuminek

Info & RSVP hiljemalt 15. okt:
ingridroose@ingridroose.com,
Tel 53636574
Osavõtumaks 4500 EEK, eelnevatele klientidele -5%

lisainfo:
ERNA Facebook´is:  Facebookis
Lõo Guesthouse: www.looguest.com
Promotion Studio OÜ: www.promotionstudio.ee
Fotograaf Ingrid Roose: www.ingridroose.com