Tallinna Ülikoolis kehakultuuri õppiv Johannes (22) esindas Eestit 2008.aastal Pekingi olümpiamängudel. Ta tegeleb ka muusikaga – kuni möödunud aastani mängis bändis Indigolapsed ja tegi seejärel koos kahe sõbraga pundi nimega Improov. Saates “Tantsud tähtedega” on tema partneriks Tartu linnapea Urmas Kruuse tütar Kerstin Kruuse (22), kirjutab Kroonika.

“Ma olen üldiselt tagasihoidlik ega eksponeeri end väga. Mul pole nii, et see nädal ühega, järgmisel teisega ning kolmandal juba uued tuuled,” vastab Johannes küsimusele “kas ta on naiste seas popp”.

Oma pruudiga tutvus Johannes muusika kaudu. “See on olnud meid ühendav lüli,” räägib Johannes. “Raske öelda, mis mind tema juures kõigepealt võlus. Ma hindan väga seda, milline ta on isiksusena. Milline on tema loomus ja arusaamine asjadest. Mul on olnud temaga väga huvitavaid vestlusi, mis on kestnud tunde. Me teame teineteist üle viie aasta, aga suhtes oleme olnud aasta. Arusaamine, et meil temaga võiks midagi enamat olla, võttis kaua aega.”

“Ma ei saa öelda, et mulle hakkas keegi meeldima, sest ta on ilus. Kui kellegagi midagi areneb, siis kindlasti mitte ainult ilu pärast, vaid see on miski muu,” räägib Johannes ning ütleb, et talle meeldib koos elulistel teemadel vestelda.

Seda, et tantsusaade tema suhet rikuks, mees ei usu. “Selge on see, et saates osalejate elukaaslased peavad olema väga mõistvad, ja minu tüdruk seda ka kahtlemata on.”