17-ndat korda toimusid Aeroobikakuninganna võistlus viidi läbi rahvusvahelise messi ”Ilu Sõnum 2010” ja Fitness.ee Weekend´i raames. Võistlus toimus 9.oktoobril k.a. algusega kell 16.00 Tallinnas Eesti Näituste Spordihallis.

Aeroobikakuninganna 2010 on:
I Sandra Raju
II Brit Pikkuus
III Tene Sommer

Võistlus tiitlile toimus neljas voorus ning osalema olid oodatud kõik aeroobikahuvilised, kes soovisid oma oskusi proovile panna ja võrrelda oma võimeid teistega. Võistlusvoorusid juhendasid rahvusvaheliselt tuntud treenerid üle Euroopa.

Ihaldatud tiitlile pürgijatel oli heaks eeskujuks olnud eelmisel aastal kuningannaks kroonitud Elina Lõhmus, kes tänavu kuulus võistluse žüriisse. Lisaks temale aitavasid uut kuningannat välja selgitada meie ja Soome tuntumad aeroobikatreenerid, äsja Mehhikos toimunud fitnessi MM-võistlustel 4.koha pälvinud Natalia Nazarenko-Kiivikas, Kultuuriministeeriumi Spordiosakonna juhataja Tõnu Seil, rõivadisainer Arne Niit, teleajakirjanik Tiina Park jt. Žürii võttis hindamisel aluseks liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust.

Parimad pälvisid hulgaliselt auhindu sponsoritelt.

Õhtut juhtisid Liina Randpere ja Ott Kiivikas ning võistlusvoorude vahepeal hoidsid meeleolu Eesti tublimad ilu- ja sportaeroobika võimlejad, Eesti esibreikarid, showgrupp Harem jpt. “Maailmatasemel võistlusvoorude juhendajad ja mitmekesine programm peaksid igale aeroobikahuvilisele midagi põnevat pakkuma ning Eesti Näituste Spordihallist kujuneb nädalavahetusel tõeline fitnesskeskus ” kinnitas Eesti Võimlemisliidu peasekretär ja žürii esimees Kadri Liivak enne võistlusi.

Sama päeva hommikul algas Näituste Spordihallis selle aasta suurim treenerite täiendkoolitus Fit Convention 2010, mis tõi Eestisse kuulsad treenerid välisriikidest ning oli kohtumispaigaks kõigile vabariigis tegutsevatele treeneritele. Esmakordselt Eestis saatis osalejaid Live DJ.

Üritust korraldas Eesti Võimlemisliit ja Fitness.ee.