“Meie kohalikul kuulsustepõllul tekib alatasa inimesi, kes pole rahul sellega, et nad on kuulsad. Käib üks vingumine ja vigisemine, et nende tegemisi kajastatakse vale nurga alt. Tuntud inimesed soovivad oma blogides ajakirjanikele erinevaid haiguseid ja hädasid. Kurdetakse, et privaatsust pole,” kirjutab Stella Delfi veebilehel.

“Mul on isiklikult seda naljakas lugeda, sest kui nende tegevust laiemalt ei kajastataks, oleks paljud sabatähed näljas. Nad ei saaks oma peamist toitu — tähelepanu. Paljud põevad haigust — kui mind pole seltskonnaüritusel, pole mind olemas. Käib agar tõmblemine: kuidas saada üritustele, fotokaamera ette ja ajakirja kaanele.”

“Mulle meeldis käik, mille tegi läinud aastal Aveli Abel. Tütarlaps solvus, kuna ta nimetati kõige maitsetumaks staariks ja andis teada, et rohkem ta intervjuusid ei anna. Kui palju olen ma oma töös kuulnud neid kõlavaid loosungeid, millele järgneb intervjuusid nagu seeni pärast vihma! Kuid Aveli Abel on endale kindlaks jäänud. Isegi oma jutukale emale on tütarlaps suukorvi pähe tõmmanud,” kirjutab Stella.

Refereeritud artikli täisteksti loe Delfist