Laulja Indrek Raadik ehk Summer armastab igal võimalusel Eestimaa tolmu jalgadelt pühkida, et end välismaal välja puhata. „Kuidas võtta, eks ma püüan ikka reisida nii palju kui rahakott kannatab. Aga kodusest Eesti keskkonnast eemalolek laeb akud kõigepealt vingelt tühjaks ja siis täiega täis,“ vastab Indrek küsimusele, kas ta peab ennast reisiinimeseks.

Indrek ei tea täpselt, millised reisid talle meeldivad. “See oleneb jällegi sihtkohast. Egiptuses viibisin ma suurema osa ajast kuurorti territooriumil. Lihtsalt lebotasin ja puhkasin. Las Vegases käies tegin päeval tööd ja õhtuti tšillisin mööda linna. Kõik on minu arvates kinni selles kohas, kuhu sa reisid,” räägib laulja Buduaarile.

Parimaks reisiks peab ta aga oma Prantsusmaal käiku, mida nimetab ise lausa hulluks Eurotroppiks. “Juhe jooksis täiega kokku, lahutus, tööl oli kiire, bänd lagunes jne. Võtsin lennupileti ja sõitsin Marseille´sse. Samal ajal toimus seal rannajalgpalli MM-i kvalifikatsioon, millest võttis osa ka Eesti koondis. Mul oli pisike seljakott riietega ja raha, see oli ka kõik, ei ööbimist ega midagi. Teisel päeval kohtusin eestlastega, kes olid seda võistlust vaatama tulnud ja alates sellest päevast olime selle seltskonnaga pidevalt koos. Nad olid tulnud autoga ja nii me siis seal rannikul ringi uitasime. Võistlused lõppesid ja kuna neil oli autos üks vaba koht, siis ma liitusin nendega.”