Tallinn FoodFest 2010 (TFF) toob Eesti Näituste messikeskusesse nii toiduala profi kui ka kodukoka ning nende talendi austajad – hea toidu sõbrad nii Eestist kui ka naabrite juurest.

Sel aastal juba 18. korda aset leidval toiduala messide sarja kuuluv toidufestival on ala ettevõtjatele kindel traditsioon, kus kohtuda oma kolleegide, äripartnerite ja tarbijatega. TFF toob eksponentidele ainulaadse võimaluse uute toodete esitlemiseks, kaubamärgi tuntuse laiendamiseks. Messil saab oma ettevõtet vahetult tutvustada nii edasimüüjatele, erialapublikust proffidele ja ka meediale. TFF on toidutootjate, maaletoojaid ja ka edasimüüjate mess. Kaasa löövad ka eriala- ja ametiliidud, koolitajad ja meediakanalid.

Eesti juhtivale erialamessile – Tallinna toidufestivalile toob erialakülastajaid huvi uute toodete ja pakkujate vastu, ala meistrite esitlused ja võistlused. Messi programmis on paarkümmend toote- ja kutsealavõistlust, mis pakuvad elamusi ja pinget nii proffidele kui asjaarmastajatest kokkadele.

TFF on osalt avatud ka kõigile toidust ja toiduvalmistamisest huvitatud tarbijaile. Siit saab festil osalejale hea võimaluse vahetus suhtlemises tundma õppida oma tarbijat, tema soove ja kuulda hinnanguid.

Tänavusel toidufestivalil on üheks keskseks teemaks mahe ja ökotoit. Kaasatud kodumaiseid tootjaid toovad välja toidusõpradele uusi valikuid ja teavet mahetoidust. Eesti toidust ja eriti tervislikust toidust annab külastajatele teavet ning maitseelamusi toidutööstuse ekspositsioon.

Jätkuvalt on messil koolide ja lasteasutuste toitlustajate päev. Üle pooletuhande kooli- ja lasteaiatoitlustuse töötaja saabub messile huvitatuna nii teabeüritustest kui ka spetsiaalsetest messipakkumistest.

Taas on messil tunda lähenevaid jõulupühi. Traditsiooniks on saanud ja meedias suurt huvi pälvivate parimate jõulutoodete konkursid on järjest populaarsemad ning suurendavad külastajate huvi messil pakutava vastu.

Toimumisaeg: 28. – 30.10.2010
Korraldaja: Profexpo OÜ
Projektijuht: Tiina Laikre
Projektijuhi telefon: +372 626 1347
Projektijuhi faks: +372 626 1348
Projektijuhi e-post: info@profexpo.ee
Messi koduleht: www.profexpo.ee