Ajakiri Naised uuris saatejuht Carmen Pritson-Tammelt, kui palju raha on vaja, et olla õnnelik? “Keskmise eestlase sissetulek ei ole 13000. Kes seda raha teenivad, ei tea tegelikult, kuidas elab keskmine eestlane – ehk 4-5 tuhandega kuus. Mina võin öelda, et mind näiteks 5000 krooni tõesti ei rahuldaks.”

“Selle raha eest ma ei saaks pidada autot ja maja, mis mul praegu on. Olen harjunud oma mugavustega, milleks peab olema vähemalt keskmine palk. Ma olen ka väga palju tööd teinud selle nimel. Kõige hullem on aga see, et tänapäeval me rabeleme nagu hullud, et meil oleks kuu sissetulek näiteks 20000, mida paljud peavad heaolu miinimumiks,” arutab Carmen.

“Aga nii võibki kokku kukkuda, kui rabelemise kõrval ei leia aega puhata. Ärimeeste elu pole kindlasti see, mida mina elada tahaksin. See tähendaks liigagi suurt vastutust ja tööd minu jaoks. Vaatame miljonäride maja ja arvame, et neil läheb hästi. Kui saad aga piiluda fassaadi taha ja küsida lastelt, kui õnnelikud nemad on, siis 90% ei vastaks ilmselt jaatavalt.”