„Unistuste Printsessi“ saatest tuntuks saanud Belgia ärimees Dimitri Janssens ning tema brasiiliannast kallim ning tulevase tütre Monelize ema Aila Roberta Lopes on korduvalt kokku-lahku läinud ning meedias oma musta pesu pesnud. Nüüd on paar taas koos ning gossip.ee uuris, kus ja kas kavatsetakse koos elama hakata.

„Oleme Dimiga koos Brasiilias ning ootame Monalize sündi, mis võib juba lähipäevil aset leida. Kõik on hästi ning iga päev on nagu unistuse täitumine – viimaks ometi oleme tõeline pere,“ räägib Aila Gossip.ee-le.

„Ka meie pereliikmed ja sõbrad on väga õnnelikud, et oleme taas koos ning ootavad väga lapse sündi,“ rõõmustab Aila.

Küsimusele, kus riigis Dimi ja Aila plaanivad elama hakata vastab Aila: „Laps sünnib Brasiilias ning pärast tema sündi hakkame me elame Belgias koos minu ja Dimi pojaga, nii nagu varem. Meil on seal nüüd uus maja ning elu on pöördunud taas normaalseks.”

Naine on Dimile andestanud ning koos kavatsetakse elus uus lehekülg keerata.  „Minu ja Dimi ajalugu on olnud kirju – armastus ja tülid, kahetsus ja andestus… aga see ongi reaalne elu ja õnneks on nüüd kõik teisiti. Oluline on, et me kõnnime nüüd samas suunas koos suure armastusega ning oleme valmis olema alati õnnelikud ning nautima oma pere,“ ütleb Aila kokkuvõtteks.