25. septembrist kuni 22. oktoobrini toimub juba kaheksandat korda kampaania “Prügihunt”, mis keskendub käesoleval aastal jäätmete sorteerimisele ja nende käitlemisele. Kampaania käigus jagatakse Tallinna elanikele uusi teadmisi prügi sorteerimisest ja taaskasutamisest ning kutsutakse üles suhtuma hoolivalt ümbritsevasse keskkonda.

Buduaar uuris modelliagentuuri juhilt Victoria Kassilt kuidas tema suhtub taaskasutamisse?

“Kustutan ka mittevajalikud tuled, kasutan kilekotte korduvalt ja võimalikult vähe, sorteerin prügi ja proovin ise võimalikult vähe prügi tekitada, hoian vett kokku hambaid pestes ja dušši all käies – ei lase veel liigselt joosta, ning muretsesin endale vähema CO2 õhkupaiskava auto – ökonoomsema!” Oma panuse keskkonna hoidmiseks annab Victoria ka taaskasutust praktiseerides.

“Suhtun ka taaskasutusse positiivselt ning arvan, et sellest võiks rohkem rääkida ka noortele – milliseid tooteid on võimalik taaskasutada ja seda võiks populariseerida. Riiete taaskasutus on leidnud viimastel aastatel suuremat kajastust, mis on väga meeldiv. Ise taaskasutan paberit (märkmeteks), samuti meeldivad mulle riided, mis on uue näo saanud väikese disaini kaudu.”