30. septembril müügile jõudva ajakirja Anne & Stiil oktoobrinumbri esikaanel astub üles Aigi Vahing. Eesti oludes enneolematult avameelses intervjuus räägib näitleja ja saatejuht oma võitlusest buliimiaga, aga samuti uimastitest, peatsest abiellumisest ja muust.

Suure sisemise ja välise muutuse läbi teinud Aigi Vahing tunnistab, et tema särava naeratuse taga peitus aastaid tõsine sõltuvus buliimia. Nüüd lõpuks on Aigi valmis sellest rääkima. “Buliimia oli mul täpselt nii kaua, kuni tekkis soov sellest vabaneda. Nii et väga kaua,” räägib Aigi. “Buliimia on enesehävitus nagu iga teinegi raske sõltuvus, kuid sellest on võimalik paraneda.”

Anne & Stiili oktoobrinumbris ilmub veel mitu šokeerivalt avameelset lugu. Oma kurvikast kehast räägib lauljanna Hedvig Hanson. “Erutav on naine, kes oma keha armastab, sest ta on kompleksidest vaba,” kinnitab Hedvig, kelle lugu illustreerib kaunis aktifoto temast endast.

Anne & Stiili värske number on ammutanud rohkesti inspiratsiooni filmist “Söö, palveta, armasta“, mille mõjul on valminud mitu liigutavat lugu. Ajakirjast leiad 30 õnneliku elu reeglit, avastad uusi ideid retromoest ning saad huvitavaid mõtteid erootiliste mänguasjade testist. Köögijuttude rubriigis esitlevad laulja Lenna Kuurmaa ja kultuurimees Jaanus Rohumaa idamaiseid, kuid lihtsalt tehtavaid toite.