Angelina Jolie tormas pärast Brad Pittiga tülitsemist hotelli.

Kuut last kasvataval paaril oli väidetavalt noorimate laste Knox ja Vivienne’i sünnipäeval suur tüli, pärast mida Angelina Jolie lahkus majast, teatab Female First ja vahendab Õhtuleht. Allikate sõnul tormas 34aastane Angelina pärast põrandale kokkukukkumist nuttes kodust välja ja võttis toa Beverly Hillsi lukshotellis.

“Mõni minut pärast tüli viskas ta mõned riided kohvrisse ja jooksis enda autosse. Ta läks otse Raffles L’Ermitage hotelli ja võttis endale seal sviidi,” väidab allikas. Samas hotellis peatus ka Angelina ema Marcheline Bertrand, kuni oma surmani 2007. aastal.

“Angelina keeldub Bradi kõnedele vastamast, kuid kohtub lastega ja tunneb sellest rõõmu. Ainult seetõttu, et lapsehoidjad on Angelinat näinud, teab Brad, et naisega on kõik korras,” ütles allikas.

Angelina sõbrad väidavad aga, et näitlejanna kasutab hotelli vaid selleks, et tunda ema lähedust. Angelina oli 56aastaselt surnud Marcheline’iga väga lähedane. “Angelina on oma toas tundide kaupa, nagu üritaks ta tabada Marcheline’i hinge. Ta süütab küünlaid ja mõtleb emale,” ütles naise sõber.