Unistuste prints Dimitri Janssensi ja brasiillanna Aila Roberta Lopesi kokku-lahku suhtedraama on saanud ilusa lõpu. Veel mais tülitses Dimi temperamentse kaunitariga ägedalt, ent nüüd on kohe-kohe pisitütre saav paar ära leppinud. “Lõpuks oleme tagasi koos, sest see oli tõeline armastus,” kinnitab Dimi Õhtulehele.

Reedel postitas üheksandat kuud rase Aila oma Facebooki kontole fotosid endast ja Dimist. Ühel pildil silitab Belgia ärimees hellalt naise beebikõhtu. Suhtlusportaal reedab, et kevadel ägedalt tülitsenud paar leidis teineteist taas juulikuus – just siis muutis Aila suhteseisu jälle hõivatuks. Tema profiilipildilgi ilutseb peale tema ka säravalt naeratav Dimi. “Jah, see on tõsi,” tunnistab ka meespool taas lõkkele löönud tundeid. “Keegi ei suuda armastust seletada.”

Tütrekese sünnitähtaeg on oktoobri algul. “Ta peaks nüüd iga hetk sündima,” on Dimi elevil. Tüdruk saab nimeks Monalize-Charlotte. Nii Ailale kui ka Dimile on see teine laps – mõlemal on varasemast suhtest poeg. “Nüüd on meil suur pere – kolm last,” rõõmustab Aila.