TOIMUMISKOHAD:
23.10.10 Pärnu
27.10.10 Kuressaare
30.10.10 Tartu
06.11.10 Tallinn
13.11.10 Paide
20.11.10 Rakvere
27.11.10 Rapla

INFO:
Sel sügisel pakib Trikimees Jürgen Veber oma trikikohvrid, võtab kaasa oma meeskonna ning läheb uue illusioonietendusega “Tour de Estonia”, päris esimest korda, reisile üle terve Eesti. Poolteist tundi täis uusi ja veel mastaapsemaid illusioone, kaasahaaravaid trikke ning humoorikaid vahepalasid.

Tour de Estonia” on suurim tuur, mis sel aastal üle kogu Eesti liikleb. See ei ole mingi ühemehe ringreis, see on kultuurisündmus, kus igal laupäeval ehitatakse ühte Eesti spordihoonesse üles võimas lava. See on etendus, kus kahekrooniseid ei vahetata enam lihtsalt viiesajasteks, vaid nüüd juba eurodeks ning seda parima võimaliku kursiga!

“Pärast aastast pausi, on mul väga hea meel kohtuda taas oma sõpradega Tallinnas, kes mind varasematel aastatel sedavõrd soojalt laval vastu võtnud on ning mul on eriti hea meel, et sel aastal on mul esmakordselt võimalus kohtuda ka kõigi teiste toredate inimestega üle terve Eesti. See on midagi sellist, mida mina ise olen oodanud juba väga pikka aega ja suur rõõm on tõdeda, et sel sügisel saab see viimaks ka teoks.”: lausus Jürgen.

PILETI HINNAD:
I SEKTOR 260.-/ sooduspilet 240.-
II SEKTOR 160.-/ sooduspilet 140.-
III SEKTOR 120.- / sooduspilet 100.-
Sektorid asuvad üksteise taga (järjekorras I, II, III)
Ratastoolikoht 100.-

NB! Sooduspilet kehtib lastele, noortele kuni 16a. ja pensionäridele! Sooduspiletiga sisse pääsemiseks, tuleb esitada soodustust tõendav dokument.

Kiirematele partnerkaardi omanikele on piletid eelmüügist 15% soodsama hinnaga.
Sooduspileteid saab osta ainult Piletilevi müügipunktidest ja Selveri infoletist. Internetist neid osta ei saa. Sooduspiletite arv on piiratud!
Pakkumine kehtib kuni sooduspileteid jätkub!

PILETI HINNAD PARTNERKAARDIGA:
I SEKTOR 221.-
II SEKTOR 136.-
III SEKTOR 102.-
Ratastoolikoht 85.-

LISAINFO:
* Foto-, video-, vms salvestusseadmete kasutamine on keelatud!
* Uksed avatakse 1,5 tundi enne algust!
* Etenduse ajaline kestvus on 90 minutit (vaheaega ei ole)!
* Vanemate süles istuvatele lastele kuni 2 eluaastat (k.a.) kehtib tasuta sissepääs!
* Ratastooliga pääseb majja peauksest. Koha leidmisel abistab teid personal. Selleks palume helistada numbri (372) 51 88 624.
Saku Suurhallis palume ratastoolis külastajatel majja sissepääsuks kasutada B1 tähistusega pääslat. Nimetatud pääslas asub ka lift, millega on võimalik liikuda hoone teistele tasanditele. Juhul kui B1-pääsla on suletud, palume pöörduda A1-pääsla turva-keskuse valvelauda või helistada sinna numbril (372) 6 600 290. Turvakeskusest edastatakse vajalik info teenindavale personalile, et abistada ratastoolis külastajat majja pääsemisel.

Ratastoolipileteid on võimalik osta Piletilevi müügipunktidest (internetipoest neid kahjuks osta ei saa)!
Saku Suurhallis toimuvale etendusele on ratastoolipileteid võimalik broneerida ainult läbi Saku Suurhalli administratsiooni telefonil 6600200 või aadressil klubi@sakusuurhall.ee. Piletilevi müügipunktid Saku Suurhalli ratastoolikohti ei müü.

Ratastoolipileti ostuõiguse aluseks on invaliidust tõendav dokument, mille olemasolu kontrollitakse üritusele saabumisel hoone sissepääsus.

PARTNERID
JJV Productions meeskonnal on suur au nimetada alljärgnevaid ettevõtteid Jürgen Veberi illusioonietenduse partneriteks ning tänab kõiki, tehes neile sügava kummarduse.