4. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul popkuninganna Madonna. Tallinna show on tema maailmaturnee “The Sticky & Sweet Tour” ainus kontsert Baltimaades. Kontserdi erikülaline on DJ Paul Oakenfold.

Tallinna kontsert on osa tuuri ametlikust pikendusest, mille käigus Madonna külastab riike ja linnu, kus ta pole kunagi varem esinenud või pole ammu kontserte andnud. Lauljanna enda sõnul on see esimene kord, kui ta tuuri pikendab: “Ma ei ole seda kunagi varem teinud. Ma ei suuda ära oodata uuesti tuurile minemist, et külastada kohti, kus ma pole varem käinud ning naasta kohtadesse, mida ma armastan.”

Madonna Tallinna kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on maailma suurima staari tulek Eestisse kogu Baltikumi meelelahutuse ajaloo suursündmus ja BDG jaoks ülitähtis hetk. “Madonnat on oodatud Maarjamaale üle 20 aasta. Ta on läbi aastate olnud eestimaalaste küsitlustes number üks artist, keda soovitakse Tallinnas esinemas näha. Mul on isiklikult ülihea meel, et Madonna otsustas Tallinna tulla ja meie ammuse kutse vastu võtta. Oleme Madonna kontserdi nimel juba aastaid töötanud! Nimelt, Madonna agent käis meiega Tallinna Lauluväljakut vaatamas veel enne staari eelmist “The Confessions Tour” maailmatuuri, siis kui Phil Collins Tallinnas esines. Tookord tõdes agent, et Tallinna Lauluväljak on suurepärane, kuid otsustajaks on ikkagi ainult Madonna ise. Nüüd on lõpuks ometi paljude unistus täitunud.”

Eelmisel suvel 50. juubelit pidanud Madonna “The Sticky & Sweet Tour” maailmaturneed on külastanud juba üle kahe miljoni inimese ning tuur tõi popikuningannale 2008. aastal sisse rekordilise summa – Euroopa ning Põhja- ja Lõuna-Ameerika kontsertide tulu ületas enam kui 3 miljardi Eesti krooni piiri. Madonna tuur on muusikaajaloo edukaim sooloartisti kontserttuur.

“The Sticky & Sweet Tour” maailmaturnee on pühendatud lauljatari 11. stuudioalbumi “Hard Candy” ilmumisele. Eelmise aasta aprillis muusikapoodide riiulitele maandunud ja selliseid hitte nagu “4 Minutes”, “Give It 2 Me”, “Miles Away” sisaldav plaat on jõudnud edetabelite tippu üle maailma.

Piletiinfo: 182 eurot.